USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Через Байцима депутати відмовили начальнику управління економіки

26 Листопада 2012 18:03
Бюджетна комісія міськради вирішила не погоджувати звіт про роботу управління економіки Луцької міської ради без присутності під час доповіді заступника міського голови Василя Байцима, який курує питання функціонування цього структурного підрозділу. Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 26 листопада.

Начальник управління економіки міськради Любов Ковпак відзвітувала перед членами комісії про те, що в 4 відділах структурного підрозділу міськради, який вона очолює, працює 18 службовців. На запитання, скільки вони в середньому заробляють, відповіла начальник управління фінансів та бюджету Лілія Єлова: «Якщо в начальника 3 тисячі гривень, і то вже найбільша, то десь 2 тисячі 100 гривень середня. Не більше».

Поінформувала Любов Ковпак членів бюджетної комісії про стан справ у галузях пасажирських перевезень, енергозбереження, а також про інвестиційний клімат і проблеми у галузі залучення капіталу задля розвитку міста. Втім, її звіт депутатів не задовольнив. «Я думав звіт послухаємо, а послухали про проблеми. Зміст вашого виступу мав би показати ефективність роботи вашого департаменту. Питання про побудову сміттєпереробного заводу – ви про Брище питання не підняли», - висловився обранець громади Юрій Корольчук.

Депутат відразу ж поцікавився, чому під час розгляду цього питання у залі немає заступника міського голови Василя Байцима, який курує роботу управління економіки міськради. Корольчук також додав: «Який економічний ефект від закордонних поїздок Байцима? Скільки потратив Байцим на закордонні поїздки? Якщо він проігнорував, то ваш звіт взагалі слухати сьогодні не треба було».

Підтримав колегу член комісії Сергій Григоренко. Він також зауважив, що варто було б під час грудневої сесії Василеві Байциму відзвітувати про свою роботу. «Можливо він як Фантомас десь роз`їжджає? Є питання по Василю Федоровичу, може ми не підтримаємо звіт і ініціюємо звіт заступника? Пропоную, щоб комісія звернулася до міського голови, щоб на сесії заслухати звіт заступника», - заявив депутат.

Більш детально описати здобутки чи прорахунки працівників управління, зважаючи на економічну ситуацію в місті, запропонував доповідачеві член комісії Олександр Пиза.

Зрештою, депутати вирішили перенести розгляд проекту рішення про звіт про роботу управління економіки міськради на наступне засідання комісії і заслухати доповідача у присутності Василя Байцима.
Тим часом пропозицію Григоренка щодо того, щоб звернутися до міського голови з пропозицією рекомендувати призначити звіт про роботу Василя Байцима на грудневу сесію, члени комісії не підтримали.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вейдер Показати IP 26 Листопада 2012 20:17
Мочать Васю. Не треба було на вибори іти - не було б проблем.
ЖКГ Показати IP 26 Листопада 2012 23:38
Як в нас будинки падають і народ гине то депутати як води в рота понабирали. Чи ще щось кудась понабирали і мовчать. А тут команда фас. Гидко.
МЯР Показати IP 27 Листопада 2012 06:59
"промокащку" ніколи не призначу зімість Байцима )

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus