USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Романюк сказав не чистити Сапалаївку

12 Квітня 2011 11:25
Жителі Луцька скаржаться на бродячих собак, що кусають покупців біля м’ясних прилавків Центрального ринку.

Про це під час оперативної наради 12 квітня повідомила начальник відділу звернень громадян Луцької міської ради Лариса Карп’як.

Чиновник розповідає, що стурбовані лучани жаліються на псів, які кусають їх у м’ясних відділах, ховаючись під прилавками.

Загалом за майже три тижні – з 22 березня по 12 квітня – у міськраду поступило 35 скарг щодо бродячих псів.

Четверта частина дзвінків на службу 15-80 стосувалося діяльності ДКП «Луцьктепло».
«Працівники ВАТ «Волиньобленерго» не завжди могли терпляче вислухати скарги громадян. І, не надавши роз’яснення, кидали слухавку», - розповіла Карп’як.
Були скарги на погане прибирання міста.

«Хочу звертаюся до лучан: чисто не тому, що не прибирають, а там що не смітять. Те, що в нас зараз робиться в місті: коли починаючи з в’їзду в місто з приватних секторів їдуть на роботу до Луцька, починаючи з вулиці Володимирської, де пакети стоять на тротуарах, які люди виклали з багажників і поїхали на роботу», - прокоментував міський голова Микола Романюк.

«Мене питають: чому не чистять Сапалаївку. Я взагалі казав не чистити її. Хто її забруднює? З Вишкова, чи району Підшипникова заводу туди привезли скати, покидали в Сапалаївку? Самі ж там, які живуть, самі смітять, а потім дзвонять – приїжджайте, прибирайте», - каже мер.

Цікаво, що разом з тим 21 звернення стосувалося невчасного вивезення сміття з контейнерів комунальними службами, а ще шість - щодо прибирання повалених дерев внаслідок сильного вітру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Lutsk-man Показати IP 12 Квітня 2011 12:04
Ось це позиція мера! Клас! Якщо знаєте хто смітить, то штрафуйте, для цього є закони, а щоб не прибирати і чекати, та ще й від наших людей ...?! От-так керування містом!:(
D Показати IP 12 Квітня 2011 12:59
Мені здається тут щодо Сапалаївки мер правий, хай прибирають ті,хто її засмічує, бо так ніколи порядку не буде. Раз не приберуть, другий, потім самі задумаються, коли по вуха в г....будуть. Люди у нас просто свині, що казати про Сапалаївку. Йду якось однією з центральних вулиць міста - йде мама з дитям (що мама що дитя одягнені за останнім писком моди), дися розгортає цукерку і дає мамі папірець і питає куди, а мама каже викини, дитя кидає....Я була в шоці....
АРМАДА Показати IP 12 Квітня 2011 13:56
Самі прибирайте самі ремонтуйте самі опалюйте САМОВРЯДУВАННЯ. Вітаю Луцьк з мудрим вибором влади:)
Goodimenko Показати IP 12 Квітня 2011 14:07
Мер тільки балакає, а реально відповідальним за благоустрій знайте хто? Соколовська. От в неї і питайте, якого милого в місті робиться незрозуміло що. Баба "сєбє на умє", все продасть, а прикривається людяним і толерантним виглядом. Ще треба виписати пілюлєй Зілінському, воно особисто любить сміття викидати собі під ноги, в прямому сенсі кажу, бо сам бачив.
Лучанин Показати IP 12 Квітня 2011 14:32
Правильно - треба щоб прибирали ті що смітять, але хто? Для початку в нас є "муніципальна міліція" яка і повинна була б за вухо приводити в міськвідділ тих хто смітить, палить в місцях загального користування (закони ж поприймали). Те саме повинен робити кожен міліціонер, незалежно від того який в нього чин і чим він займається - одне одному не заважає. А ще й лучани могли б самі контролювати цей процес. Це все треба організувати, для того і є мер, чи правильніше мав би бути, бо поки що в Луцьку його немає! А поки що ніхто не може організувати вищенаведене, то прибирання повинні виконувати комунальні служби.
колишня селянка нині місцева Показати IP 12 Квітня 2011 14:50
А в селах хто прибираэ? Ніхто, але чисто під заборами та на вулицях й смітники не смердять. І люди при цьому працюють цілими днями, а не дупи перед телевізорами просиджують і не ждуть доки в них перед дверима гівно приберуть, яке від собаки приблудної лишилось, не кличуть голову сільського, щоб прибрав при цьому розказуючи як вони захоплюються чистотою Европи. З себе потрібно почати, з своєї культури, зі свого поверху, ліфта, під"Їзду, двору.
VSC Показати IP 12 Квітня 2011 14:52
Берега славной речки Сапалаевки загажены не только жителями некоторыми близлежащих домов, но и многочисленными посетителями сих живописных мест. Доля несознательных жителей намного меньше доли пьянствующих отдыхающих. Так что мер, как всегда, оказался далек от истины. И зачем нам ТАКОЙ далекий мер?
Ласковая Показати IP 12 Квітня 2011 15:01
Правильно сказано про муніципальну міліцію. Замість того, щоб ганяти жіночок з молоком та картоплею біля "Ювілейного", нехай за порядком в парках слідкують.
прогулянка Показати IP 12 Квітня 2011 15:07
недавно по нашому телебаченню показали, як податкова вся хором вийшла прибирати територiю. Ой, якi молодцi!!! Я часто буваю в тому районi. бачили б ви, скiльки бичкiв викинуто з вiкон "курилок". типа "iнтелiгенцiя". я вже не кажу про купи будiвельного смiття за податковою. Найбыднiшi нашi.
Ліля Показати IP 12 Квітня 2011 16:47
Треба починати з себе, а не кидати і чекати щоб поприбирали. Але це ж чиясь робота і за неї одержують зарплату, на відміну від села.
Anti-Mafia Показати IP 12 Квітня 2011 18:38
Охоронна зона Сапалаївки була роздерибанена при радникові Романюка Кривицькому і його першому заступникові Кравчукові, в охоронній зоні втулив свій борделі свободівець Чернецький, побудував особняк архітектор Лобур, знищив ботанічний сад нашо-українець Коцан... І після того Романюк звинувачує всіх лучан!? Нерадивих в нас багато, навіть дуже, але кожен повинен виконувати свої обовязки, а не справляєтесь йдіть...
журналіст Показати IP 13 Квітня 2011 09:09
Ночував в Німеччині (Дортмунд) в друзів і о 5-тій ранку мене розбудив дивний звук. Виглянувши з другого поверху (в німців - це перший - еrste stok), я побачив, як двірник мив щіткою з мильним розчином тротуар. Гадаю, що не варто коментувати побачене, яке говорить саме за себе. Впевнений на 99%, що на цей тротуар ніхто не плюне і не кине недокурок, крім заїжджого турка-мігранта, чи москаля, чи нашого українця. Починати треба з себе. Не треба шукати прибиральниць після своєї свиноподібної персони. Навіть зерно соняшника можна лузати лише в Камені-Каширському на вокзалі, про що я нагадав колись студентці пятого курсу ВНУ ім. Лесі Українки. Дотримуватись чистоти - не треба матеріальних затрат, не треба інвестицій, 100 вагонів цементу чи 200 вагонів муки вищого сорту. Просто, треба мати елементарні звички культури і трохи совісті. Оглянутись назад і подивитись, що за нами прибирає двірничка, якій 85 років.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus