USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Міськрада «дає-не дає» дозволи, а лучани страждають

19 Травня 2014 15:15
Лучани оббили пороги кабінетів багатьох чиновників й отримали дозвіл на покращення житлових умов, втім, через «машину» бюрократії не змогли завершити розпочате.

Так, під час прийому громадян Луцьким міським головою Миколою Романюком сьогодні, 19-го травня, до нього звернулися зі своєю проблемою мешканці будинку на вулиці Клима Савура.

Аби покращити житлові умови, лучани звернулися в міськраду за відповідними дозволами та отримали їх ще в 2009-му році. Так, міська рада дозволина здійснити добудову біля будинку. Відтоді власними силами люди розпочали будівництво, на яке витралити 40 тисяч гривень. Однак довести до ладу його не встигли - усе трапилося не так, як планували.

Вже цього року термін оренди земельної ділянки закінчився. Мешканці будинку на вулиці Клима Савура розраховували на те, що договір продовжиться автоматично, втім стали заручниками правових колізій. Через зміни у законодавстві термін оренди земельної ділянки автоматично не було продовжено. Мешканці звернулися у відповідні підрозділи міськради, однак чиновники не захотіли підписувати документи, мовляв, "це не можливо з новими законами й їх за це покарає прокуратура".

Громадянам запропонували створити ОСББ.

Вітм, як пояснюють мешканці, це теж неможливо, адже в будинку – 18 квартир, в одній ніхто не живе, інші не платять за комунальне обслуговування, також є пенсіонери, які не готові до змін.

Після перемовин Микола Романюк сказав людям звернутися до свого заступника - Лариси Соколовської, яка має допомогти розібратися з проблемою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus