USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Романюк знову не прийшов на суд щодо позиченого автомобіля

15 Травня 2015 15:15
Очільник міської ради Микола Романюк не з’явився на суд, де розглядається позов депутата Андрія Осіпова проти міського голови і його заступника Юрія Вербича. Натомість міського голову вчергове представляв керівник юридичного відділу міськради Олександр Рачков.

Судове засідання у справі про користування Луцьким міським головою службовим автомобілем, наданим приватною структурою, розпочалося сьогодні, 15 травня, у Луцькому міськрайонному суді.

Нагадаємо, депутат міськради, голова депутатської групи «Новий Луцьк» Андрій Осіпов звинуватив луцького мера у порушенні антикорупційного законодавства. Мовляв, луцький мер використовує автомобіль Хюндай Соната 2012 року, який не належить міськраді. Луцький мер переконує, що жодної корупції у використанні цього авто немає.

Лише у лютому 2015 року стало відомо, що виконавчий комітет Луцької міської ради отримав 01.02.2014р. безплатно у ТзОВ «Фірма «Бріс» автомобіль марки Hyundai Sonata, вартістю понад 35000$.

Варто зауважити, що згадана вище фірма пов’язана з групою народного депутат Ігоря Єремеєва «Континіум».

8 травня Луцький міськрайонний суд відклав слухання справи про автомобіль, яким користується міський голова, на 15 травня. Він частково задовольнив клопотання депутата Андрія Осіпова про особисту присутність у залі суду відповідачів – Миколи Романюка і Юрія Вербича. Таким чином, міський голова мав бути на суді особисто або представлений своїм особистим відповідачем.

Однак на засідання 15 травня Микола Романюк та Юрій Вербич не з’явилися. Юрій Вербич надіслав до суду клопотання про проведення судового засідання без його участі. А інтереси самого міського голови представляв керівник юридичного відділу міської ради Олександр Рачков на підставі положення про відділ та довіреності, підписаної міським головою.

Позивач Андрій Осіпов зазначив, що згідно з адміністративним судочинством, представництво службових осіб має відбуватися на підставі нотаріального посвідченої довіреності. А довіреність, підписана міським головою і завірена печаткою міської ради – не відповідає вимогам.

До слова, на засідання не з’явився і представник третьої особи без позовних вимог – прокуратури.

Після перерви суддя Олександр Гринь виніс ухвалу про те, що Олександр Рачков в силу своїх посадових обов’язків має право представляти інтереси міського голови в суді. Відтак, справу розпочали розглядати без Миколи Романюка. Судове засідання наразі триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
Вася Показати IP 15 Травня 2015 15:23
От не сидиться Осіпову. Та скільки він вже може мозолити тему автомобіля. Це ж не Романюку дали особисте авто, а виконкому. Осіпов вже закидав суди своїми позовами. Там люди вже втікають як бачать його.
Юрист до Вася Показати IP 15 Травня 2015 16:08
Та Осіпов знову "народжує" перли юриспруденції))))Чому кваліфікаційно-дисциплінарна комісія не встановить його профнепридатність.Які йому ставили оцінки і як він з такими знаннями законодавства(на кожному черговому судді він "створює новели законодавства") отримав диплом!!??А так він же МОСКАЛЬ а згідно російського "КоАП РФ" дійсно представництвом осіб займаються лише адвокати.Може ти щей історію пане руську вчиш,а не лише кодекси!!??)))ВН перестаньте псувати собі репутацію,бо Осіпов того невартий.
До Юриста до Юрист Показати IP 15 Травня 2015 16:34
Слухайте, мало того, що Романюк вчинив злочин, то його ще за кошт громади мають захищати? Нехай іде і наймає приватного адвоката!
Ізя Показати IP 15 Травня 2015 15:25
І шо то пан депутат знову воду каламутять. Та якщо Романюк ходитиме на усі суди, де з ним позивається Осіпов, то йому не буде часу коли займатися проблемами міста.
Незнайко Показати IP 15 Травня 2015 15:26
А Осіпов забувся про свої особисті гріхи? Його ще ніхто не потягав по судах? Скоро будуть. Згадають про їхні з Бондаруком "подвиги"
Орест Показати IP 15 Травня 2015 15:36
Мегановина! виборча кампанія триває! вже навіть нудно, прогнозовані теми у "Вол. нов." щодо Романюка!
Іван Показати IP 15 Травня 2015 15:48
Хай мені хтось позичить машину за 1 гривню... Вже зовсім з розуму з'їхали чиновники - позика автомобіля за 700000 гривень, то дрібничка?
Юрист до Іван Показати IP 15 Травня 2015 16:01
Сума один гривень символічна.Ця просто для того щоб цей договір не був безоплатним.Все(85 %) державне та комунальне майно таким чином передається(так ПС,Самообороана,верерати АТО,ДУК,Волонтери всі користуються майном за 1 грн.А розуміння слова позика треба вичити ніж писати і в першу чергу юридичне значення цього терміну.Бо кометуєте тему,в якій зовсім некомпетентні.
Іван до Юрист Показати IP 15 Травня 2015 16:18
Суть не в тому хто як коментує, а суть в тому, що компанія пов'язана з Континіумом дала Романюка за 1 гривню автомобіль!!!! В задачі питається - за який х....?
АТО Показати IP 15 Травня 2015 16:11
Осіпов подумай про проблеми військових їх родин.Там ти почуєш слова подяки за допомогу...Ой ні судячи з того який ти юрист краше не треба
Вакс Показати IP 15 Травня 2015 16:13
Та позика чи оренда. Яка різниця? То хай Осіпов віддасть своє авто міськраді і буде Романюк на ньому їздити
Вакса до Вакс Показати IP 15 Травня 2015 16:16
А можливо ти віддаси своє авто Романюку, раз так його любиш, ну, щоб він не ходив пішки...
Вакс до Вакса Показати IP 15 Травня 2015 21:33
От тільки кулю, так зразу і віддам
Юрисконсульт Показати IP 15 Травня 2015 16:14
Не розповідайте казочок, шановний юристе. Чи можуть укладатись договори між двома незацікавленими сторонами нижче "звичайних цін". Мабуть не можуть, і якщо так, то нехай єрьома всім лучанам дасть в оренду транспортний засіб за 1 гривню в місяць або у рік. Орендна плата повинна покривати амортизаційні відрахування на об"єкт, який передається в оренду, плюс прибуток, плюс ПДВ. А тут що, взаємна зацікавленість...
Андрій Показати IP 15 Травня 2015 16:20
Романюк користується авто, за те що не пхає свого носа до Луцьктепла та Луцькводоканалу. Автомобіль - це напевне найменше, про що знає громада міста, завдяки Осіпову
Андрей до Андрій Показати IP 15 Травня 2015 21:21
Нужно тебе нос начистить, Андрийко.
Лучанин Показати IP 15 Травня 2015 16:22
Ага, накрадуть грошей, а потім розказують, які вони благодійники...
Катя Показати IP 15 Травня 2015 17:33
Задрав вже той Осіпов-видно, нема йому чим зайнятись, краще б злодіякаии зайнявся, зркрема Соколовською, Яковлевим, то ще ті кадри, а Роианюк як той сліпець-не бачить, що дркжбан Осіповау нього 1-м замом рулить, а бабка шапокляк гроші зшибає з тим сцикуном, ото банда.
Слава Показати IP 15 Травня 2015 17:36
А на ровера не хоче сісти мер і приклад показати іншим? А стару з Ківерець довго машина буде возити?
Віра Показати IP 15 Травня 2015 21:31
Осіпов, не мути води, не чіпляйся до людей, краще скеруй свою енергію на допомогу обдуреним вкладникам "західінкомбанку", які постраждали за твого сприяння.
555 Показати IP 15 Травня 2015 21:50
ех. осіпов, осіпов. зірка ти наша ютуба. займися ділом, а то смішно вже, великий волинський адвокат
Да дам Показати IP 17 Лютого 2016 12:43
Розкажіть но як з Бондаруком шврнули західінкомбанк на мільйони пане Осіпов

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus