USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Росія готується до нового масованого удару: аеродром під Саратовом – у стані підвищеної готовності

1 Грудня 2022 09:50
На одному з головних російських військових аеродромів «Енгельс-2» під Саратовом – незвичайний рух. Авіація, розміщена тут, перебуває у бойовій готовності.

Як припускає військовий кореспондент Андрій Цаплієнко, ймовірно, окупанти готуються до нового масованого удару по Україні.

Про це свідчать супутникові знімки від компаній Maxar Technologies та Planet Labs. На них видно майже два десятки бомбардувальників дальньої дії Ту-95 та Ту-160. Також можна побачити паливозаправники, ящики з боєприпасами, транспортні засоби та ремонтні матеріали.

Як зазначають військові аналітики Арда Мевлютоглу та Конрад Музика, наземний персонал на базі дуже активний. Крім того, на злітній смузі припарковано багато великих вантажних літаків. Також можна побачити візки, які використовують для перевезення крилатих ракет X-55 або X-101.

Читати ще: Готують старі ракети і дорозвідують: у ГУР поінформували про нову масовану атаку Росії

Тим часом у Повітряних силах закликають громадян України під час повітряної тривоги не нехтувати правилами безпеки, бо масований ракетний удар росії може статися в будь-який момент. На цьому наголосив речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону. Він також зазначив, що цілі ворога незмінні, це – об'єкти енергетики та критичної інфраструктури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus