USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

«Вони прагнуть паніки й хаосу, хочуть знищити нашу енергосистему», – Зеленський про ракетний терор

10 Жовтня 2022 12:11
Президент України Володимир Зеленський відреагував на масовані ракетні удари майже по всій території України, які почалися вранці 10 жовтня.

«Ранок важкий. Маємо справу з терористами. Десятки ракет, іранські «Шахіди». У них дві мішені.

Енергообʼєкти – по всій країні. Київщина і Хмельниччина, Львів і Дніпро, Вінниця, Франківщина, Запоріжжя, Сумщина, Харківщина, Житомирщина, Кіровоградщина, південь.

Вони прагнуть паніки й хаосу, хочуть знищити нашу енергосистему. Вони безнадійні.

Друга мішень – люди. Спеціально обрали такий час і такі цілі, щоб завдати якнайбільше шкоди.

Сьогодні будьте в укриттях. Завжди дотримуйтеся правил безпеки.

І завжди памʼятайте: Україна була до того, як зʼявився цей ворог, Україна буде й після нього», – наголосив Президент.
Крім того, стало відомо, що Зеленський домовився із канцлером Німеччини Олафом Шольцом про скликання термінового засідання "Групи семи", під час якого Президент України розповість про теракти РФ.
Своєю чергою секретар РНБО Олексій Данілов вважає, що масована ракетна атака росіян 10 жовтня не злякала українців, а навпаки лише посилила презирство та українську лють.

«кремль і російська банда! Своїми обстрілами ви викликаєте в нас тільки лють і презирство! Не страх, не бажання про щось домовлятися. Ви пробуджуєте в нас бажання нищити вас, терористів, де б ви не знаходилися – на вулицях і в бункерах, на морі і на суші.

Ви можете лякати тільки слухняне російське стадо. Вам нас НІКОЛИ не зломити. А державу-терориста не врятують ніякі ракети, це тільки збільшує нашу жагу до Перемоги і помсти!» – висловився він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 10 Жовтня 2022 19:51
як там дороги? не допомагають у обороні?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus