USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Росія продовжує перекидати до кордону України танкові групи

10 Листопада 2021 09:52
Росія продовжує методично перекидати до українського кордону війська. Зокрема, фіксується перекидання великої кількості основних бойових танків Т-80У. Ці танки застосовуються для прямого бойового контакту з супротивників.

Про це повідомляє інформаційне агентство Bloomberg з посиланням на дані Janes.

Так, згідно зі звітом Janes, який опинився в розпорядженні журналістів видання, За останній тиждень Росія перекинула в прикордонний район щонайменше один танковий батальйон, озброєний ОБТ Т-80У. він був зафіксований на залізничній станції у Воронезькій області. У звіті припустили, що танки перекидаються на полігон ЗС РФ Поконово.

Полігон, який розташований у 250 км від українського кордону, відомий тим, що під час весняного загострення на кордоні Росія також активно стягувала туди свої війська.

Нагадаємо, що 30 жовтня The Washington Post повідомило про те, що чиновники в Сполучених Штатах Америки і Європі стривожені через те, що російські війська вкотре починають накопичуватися біля кордонів України.

За даними Головного управління розвідки Міноборони, станом на початок листопада 2021 року біля українського кордону і на тимчасово окупованих територіях Російською Федерацією зосереджено угруповання військ (сил) загальною чисельністю близько 90 тисяч осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Шерлок Показати IP 10 Листопада 2021 12:15
Та досить вже біса гнати! Тільки підвищення цін, тарифів, якісь політичні перипетії - і Росія по три рази в рік *нападає*! Брехуни.
до шерлока Показати IP 10 Листопада 2021 13:55
ти москальський бот
Лана Показати IP 10 Листопада 2021 14:36
Біля такого сусіда, як рашка, розслаблятися не можна. Потрібно бути напоготові і у потрібний час, не дай Бог такого часу, дати гідну відсіч.
Дідо до Лана Показати IP 11 Листопада 2021 09:27
Я сподіваюся ти і будеш давати відсіч, а то женуть туди чомусь тих хто бажання бути там взагалі немає. Ти чому ще не в формі?
До до Показати IP 10 Листопада 2021 17:37
Самі такі. Ніхто не каже, що Росія *лагідна і пухнаста*. Від путлера можна чекати всього. Але тримати суспільство в постійній напрузі не правильно. Про такі речі повинні знати ті, кому потрібно, в вживати відповідних заходів реагування. А то по три-чотири рази на рік вереску повні штани..... Отже, перш, ніж *ботати* і ярлички розвішувати, подумайте самі добре.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus