USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Росія проводить «тиху мобілізацію» через центри зайнятості

10 Липня 2022 23:32
Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони України повідомляє про те, що російська влада, не оголошуючи мобілізацію, продовжує масово набирати контрактників.

У регіональних центрах зайнятості РФ з’явилися понад 22,2 тисячі вакансій для військовослужбовців за контрактом.

За повідомленням ЦПД, щонайменше 7 підрозділів, що воювали в Україні, розмістили вакансії про набір снайперів, навідників, водіїв, санітарних інструкторів та інших фахівців.

Деякі з таких підрозділів – 64-та мотострілецька бригада з Хабаровського краю (в/ч № 51460) та 104-й гвардійський десантно-штурмовий полк (в/ч № 32515), що причетні до вбивств та тортур мирних жителів у місті Буча, повідомляє Центр.

За підрахунками ЦПД, найбільше людей шукає 37-та мотострілецька бригада (в/ч № 69647) з Бурятії, що на другому місці за кількістю загиблих.

«Ці вакансії вказують на втрати російської армії і на загальну проблему з набором військовослужбовців», – ідеться в повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus