USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Росія призупиняє участь у договорі про СНО: Путін знову погрожує ядерною зброєю

21 Лютого 2023 14:00
Президент Росії Володимир Путін майже 2 години читав послання Федеральним зборам 21 лютого, але за цей час він не оголосив ні про «перемоги» РФ на фронті, ні про оголошення війни, ні про нову хвилю мобілізації.

Проте насамкінець він заявив, що Росія призупиняє участь у договорі про стратегічні наступальні озброєння. Договір про стратегічні наступальні озброєння (СНО) – це угода про обмеження ядерних озброєнь між США і Російською Федерацією, пише Українська правда.

Путін своє звернення розпочав із того, що рік тому він розпочав так звану СВО (так у Росії називають війну проти України – ред.) нібито для «ліквідації загрози неонацистського режиму» і що «крок за кроком акуратно й послідовно вирішуватиме завдання, які стоять перед нами».

Російський диктатор повторив завчені мантри про «загрозу НАТО і Заходу», про «постачання зброї Україні», про «утиски жителів Донбасу» і про те, що «це вони розв’язали війну, а ми (Росія – ред.) використали силу, щоб її зупинити».

Він також знову повторив, що «чим більш далекобійні західні системи будуть поставляти в Україну, тим далі Росія буде змушена відсувати загрозу від своїх кордонів».

Путін також не зміг оминути тему «духовних крєпів» і обурився, що західні священики вже благословляють одностатеві шлюби. Російський диктатор пообіцяв «захистити російських дітей від такої деградації».

Він говорив про нібито «повну підтримку росіянами СВО», довго дякував «народу, добровольцям, військовим, лікарям, водіям, які постачають на фронт, вчителям» і обіцяв «негайно відгукуватися на потреби сімей загиблих бійців».

Путін також заявив, що метою західних санкцій було – змусити росіян страждати, але він запевняє, що дестабілізувати російське суспільство в такий спосіб нібито «не вдалася».

Російський диктатор розповів про те, що вся країна зараз працює «на перемогу», про те, як усі «підприємства нарощують виробництво» і про «величезні перспективи» в різних галузях, які зараз нібито «відкриваються в Росії».

Путін також заявив, що Росія призупиняє участь у договорі про стратегічні наступальні озброєння.

«Змушений заявити сьогодні про те, що Росія призупиняє свою участь у договорі про стратегічні наступальні озброєння. Повторю: не виходить із договору, ні, а саме призупиняє свою участь.

Але перш ніж повернутися до обговорення цього питання, ми маємо для себе зрозуміти, на що все-таки претендують такі країни Північноатлантичного альянсу, як Франція і Велика Британія, і як ми будемо враховувати їхні стратегічні арсенали. Тобто сукупний потенційний удар Альянсу.

Вони зараз своєю заявою зробили по суті заявку на участь у цьому процесі. Ну, слав Богу. Давайте, ми не проти. Не потрібно тільки намагатися знову всім брехати, робити з себе поборника миру і розрядки», – сказав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Читач Показати IP 21 Лютого 2023 16:30
Ху...ло є ху...ло.Нічого нового ми не почули
Микола Показати IP 21 Лютого 2023 21:13
Ну і застосуй її по своїй москві, ху...ло

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus