USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Росія розглядає можливість додатково призвати 450 тисяч осіб, – Буданов

25 Серпня 2023 21:08
Мобілізація в Росії не припинялася, зараз там розглядають можливість додатково призвати 450 тисяч осіб.

Про це заявив в інтерв’ю Крим.Реалії очільник Головного управління розвідки Кирило Буданов.

«Мобілізація в Російській Федерації жодного разу не припинялася. Те, що минулої осені призвали біля 350 тисячі сумарно, трошки менше, але близько, всі якось так вважають, що призвали і все. Ні. Призов йде кожного місяця. Називається «прихована мобілізація». Є такий термін. Від 20-ти до 22-ох тисяч щомісяця призивається за мобілізацією. Зараз вони розглядають варіант, це ще не вирішене до кінця питання, по призову додатково 450 тисяч», – сказав він.

«Саме по собі це наводить на наступне питання: а навіщо така кількість, якщо втрати, як то кажуть, мізерні? Ну, ось ви і побачите, що правда десь посередині буде», – додав Буданов.

Читати ще: Буданов пояснив, навіщо розповідає про своїх агентів в оточенні Путіна

На початку серпня розвідка Британії повідомляла, що за останні два місяці Росія, ймовірно, почала формувати нові великі військові з’єднання, щоб посилити свої наземні сили у війні проти України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 25 Серпня 2023 22:12
ну все прийшов час мобілізувати наші 'иліти', які засіли у Європі і живуть на широку ногу завдяки грошам з України. Всіх викликати в воєнкомат під загрозою конфіскації майна . Здатна наша влада на справедливу мобілізацію ? Чи буде продовжувати в тому ж дусі,що і дотепер?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus