USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Росія вдарила по Дніпру дронами-камікадзе: є тяжкі поранені

9 Листопада 2022 08:52
У ніч проти 9 листопада російська армія атакувала Дніпро іранськими дронами-камікадзе. Вони поцілили в логістичне підприємство в місті. У результаті було поранено чотирьох працівників.

Усі вони в тяжкому стані у лікарні, повідомив голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко, передає ТСН.

Російська атака спричинила масштабну пожежу. Вогонь спалахнув на площі понад три тисячі квадратних метрів. Було зруйновано склади підприємства.

Резніченко зазначив, що п’ять ворожих безпілотників збили українські захисники.

«По Нікопольському району росіяни стріляли «Градами» та важкою артилерією. Постраждали дві громади – Мирівська та Марганецька. Люди вціліли. У Марганецькій громаді пошкоджено приватні будинки та приватне підприємство», – додав голова ОВА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus