USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Росія вдарила по Харкову з артилерії: щонайменше 5 людей загинули, 7 поранені

30 Серпня 2022 11:00
Росія вранці 30 серпня обстріляла центральну частину Харкова з артилерії. За попередньою інформацією, зафіксовано вісім прильотів. Є загиблі та постраждалі.

Про це повідомив мер міста Ігор Терехов.

«Досить великий квадрат. Поки що знаємо про пожежу в одному з найулюбленіших місць відпочинку харків’ян. Прилетіло і до ще одного місця відпочинку – вибиті вікна у навколишніх будинках», – написав він.

За інформацією голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, щонайменше п’ять людей загинуло, ще сім поранено.

«Є імовірність нових прильотів. Залишайтеся в укриттях», – написав він.

Терехов додав, що надходить інформація про приліт поряд із п’ятиповерховим житловим будинком, а також про потрапляння до одного з дошкільних навчальних закладів. Усі в центрі міста.

Нагадаємо, вчора, 29 серпня, Миколаїв зазнав масованого обстрілу 16 зенітними ракетами С-300, який призвів до численних руйнувань та пошкоджень приватних і багатоповерхових будинків, об’єктів транспортної інфраструктури. Внаслідок чого дві людини загинули та 24 отримали поранення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus