USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Росія заборонила ввіз української молочки. ВИРОБНИКИ

7 Квітня 2014 10:44
Росія заборонила ввезення молочної продукції кількох українських підприємств. "Відповідна інформація направлена у відповідності з правилами СОТ уповноваженому органу, у Федеральну митну службу і управління Росспоживнагляду по суб'єктах РФ", - заявили у Росспоживнагляді.

Зокрема, під заборону потрапила продукція шести українських компаній. "З метою забезпечення прав споживачів Росспоживнагляд призупинив ввезення на територію РФ молочної продукції українських виробників: ПП "Рось", філія "Охтирський сиркомбінат", АТ "Пирятинський сиркомбінат", ТОВ "Гадячсир", ПАТ "Золотоніський маслоробний комбінат" та ТОВ "Техмолпром", - зазначили в санітарній службі, - інформує ТСН.

У відомстві заявили, що нібито виявили порушення вимог законодавства у сфері захисту прав споживачів, що говорить про фальсифікації. Так, за даними санітарної служби, сири ПП "Рось", філія "Охтирський сиркомбінат" та АТ "Пирятинський сиркомбінат" не відповідали вимогам федерального закону "Технічний регламент на молоко і молочну продукцію" за жирно-кислотним складом.

Сири виробництва "Пирятинський сиркомбінат" не відповідали техрегламенту на молоко за масовою часткою білка, масовою часткою жиру і масовою часткою вологи. "В сирах виробництва ПАТ "Золотоніський маслоробний комбінат" і виробництва ТОВ "Техмолпром" виявлено невідповідність та іншим вимогам федерального закону "Технічний регламент на молоко і молочну продукцію", - заявили в Росспоживнагляді.

Нагадаємо, що в лютому 2012 року Росія вже забороняла ввезення сирів деяких українських виробників. У квітні того року вирішили поступово зняти ембарго на поставки сиру за умови виконання українськими виробниками російських вимог.

Раніше повідомлялося, що Україна забракувала російські цукерки, сир і рибу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 7 Квітня 2014 12:22
О домайданились.Росія загонить за хмари і правильно,то вам не покришки палити
титушко Показати IP 7 Квітня 2014 13:12
коровы надышались жженой резины-вот и анализы подвели
маха до титушко Показати IP 7 Квітня 2014 13:45
аналізи не покращаться це в москалів діагноз і більш за все невиліковний
Правдоруб Показати IP 7 Квітня 2014 14:09
Дякую тобі, Боже, що я не москаль!
троль с фсб до Правдоруб Показати IP 7 Квітня 2014 20:36
тебя пожалеть
пастух Показати IP 7 Квітня 2014 16:05
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus