USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Росіяни вчора випустили по Україні ракет на 100 млн доларів, – МЗС

3 Серпня 2022 17:20
Вчора Росія випустила по Україні ракет на 100 мільйонів доларів.

Про це у Twitter повідомив речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко.

«Лише вчора росія атакувала Україну ракетами на 100 мільйонів доларів. Своєю злочинною війною путін доводить росію до бідності, замість того, щоб інвестувати в її майбутнє. Чи не час росіянам припинити маршувати з портретами свого корумпованого лідера і почати ставити запитання?» – написав Ніколенко.

Як пише Forbes, сім із восьми російських крилатих ракет типу Х-101 (Х-555), які збили ЗСУ, коштували окупаційним силам $91 мільйон.

Для підрахунку вартості російських ракет Forbes використав такі оцінки:

Х-101 – $13 млн;

Калібр – $6,5 млн;

Іскандер – $3 млн;

Онікс-$1,25 млн;

Х-22 – $1 млн;

Точка-У – $0,3 млн.

Як ми писали, у Червоноградському районі Львівської області у вівторок, 2 серпня, під час повітряної тривоги сталося два вибухи на території військового об’єкта. Окупанти випустили вісім ракет. Частину з них збили сили ППО в інших областях. А в небі над Вінницькою областю українська ППО збила дві ворожі ракети.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus