USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Росіяни відмовляються йти у наступ на Чорнобаївку і шукають «дурнів» з «ДНР». СБУ перехопили розмову

30 Квітня 2022 13:03
Російські солдати масово відмовляються йти у наступ у напрямку Чорнобаївки, що поблизу Херсона. Натомість шукають тих, хто готовий стати гарматним м’ясом.

Про це свідчать розмови загарбників, які вдалося перехопили Службі безпекиУкраїни.

На записі – розмова командира батальйону Збройних сил Російської Федерації з командиром роти, який прибув із поповненням з так званої «Донецької народної республіки».

Він каже, що понад половина військових відмовляються йти на Чорнобаївку.

«Сьогодні вранці росіяни відмовилися, кажуть: «Ви чого їдете, ви м’ясо!» Вони тут стояли, їх послали туди (на Чорнобаївку - ВН.). Вони відмовилися, поїхали в інший бік і кажуть: «Ви що, долбо*би, бл*дь? Куди ви сунетесь?!!» Ось через це почалася паніка», – скаржиться загарбник з «ДНР».

За його словами, після втечі росіян лише 5 із 20 людей «нового поповнення із «ДНР» погодилися йти в атаку. Щоб переконати інших, російський командир вдався до брехні: нібито солдати оборонятимуться, а не наступатимуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus