USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.90 10.08

Росіяни використовують територію Курської АЕС для зберігання ракетного озброєння, – ГУР

4 Листопада 2022 16:45
Українська розвідка отримала інформацію, що російські військові використовують територію курської АЕС та пов’язаних з нею підприємств для зберігання та обслуговування ракет.

Впродовж останніх кількох тижнів до підземних ангарів підприємства «Курскатоменергоремонт» в районі селища Іваніно Курської області представники зс рф завозили ракети до комплексів С-300. Також наприкінці жовтня помічено прибуття до цих ангарів кількох цивільних вантажівок на іранських автомобільних номерах з невідомим вантажем, повідомляє Головне управління розвідки.

Цілком імовірно, що зазначений об’єкт підвищеної небезпеки, який безпосередньо наближений до Курської АЕС (місто Курчатов), російські зс використовують у військових цілях. А саме – для прихованого розміщення та обслуговування боєприпасів до ракетного озброєння та іранських БПЛА. Можлива й наявність у вказаних підземних сховищах іранських балістичних ракет.

Читати ще: Росіяни можуть готувати теракти проти власного населення, аби звинуватити Україну, – ГУР

Наведена інформація має стати предметом ретельної перевірки з боку представників відповідних міжнародних організацій. У першу чергу – МАГАТЕ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus