USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Членство Росії у Великій вісімці призупинили

18 Березня 2014 12:12
Міністр закордонних справ Франції Лоран Фабіус у вівторок повідомив про рішення "групи восьми" призупинити членство Росії в цій організації.

Про це він розповів в ефірі французької радіостанції "Ероп-1", передає Українська правда.

"Те, що стосується G8, - так би мовити, політичної форми діалогу великих держав в цілому, ми прийняли рішення призупинити членство Росії", - заявив Фабіус.

При цьому він додав, що у вівторок увечері "всі сім великих держав зберуться разом, але без Росії". Він не уточнив деталей і місця проведення цієї зустрічі.

Водночас, за словами міністра, "на цей момент запрошення президенту Росії відвідати Францію 6 червня залишається в силі".

6 червня у Франції відзначатиметься 70-та річниця висадки союзницьких сил в Нормандії.

Як відомо, після агресії Росії проти України лідери країн G8 відмовилися від участі в саміті організації, який планувалося провести в російських Сочі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
г8 Показати IP 18 Березня 2014 12:56
Сидит, наверное, сейчас Путин, у окна в Кремле и плАААчет...
Боголюбы Показати IP 18 Березня 2014 14:59
Путин сейчас сделает свою G8: Китай, Россия, Индия, Индонезия, Бразилия, Аргентина и т.д. Бо много вопросов возникает что это за великая 8 в которой тусит Италия вместо крупнейшей экономики мира Китая?????????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus