USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Росію запідозрили у розв'язанні катарської кризи

7 Червня 2017 10:36
Американське слідство вважає, що російські хакери зламали державне інформаційне агентство Катару й опублікували підроблене новинне повідомлення, яке посприяло кризі серед найближчих союзників США в районі Перської затоки.

Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на телеканал CNN.

Такі висновки зробили фахівці, відправлені ФБР в Доху для допомоги в розслідуванні злому. На їхню думку, метою кібер-злочинців було посварити США з їхніми близькосхідними союзниками. При цьому поки неясно, вважають слідчі винуватцями атаки приватних осіб чи представників спецслужб.

«Дані, зібрані службами безпеки США, вказують на те, що російські хакери причетні до атаки, про яку вперше повідомив уряд Катару два тижні тому», - повідомляє телеканал.

У травні повідомлялося, що низка країн заблокувала новини від Катару про хороший Іран і критику президента США Дональда Трампа. У Катарі заявили, що ці новини були опубліковані в результаті хакерського злому, і тому не є дійсними.

Нагадаємо, 5 червня Саудівська Аравія, Бахрейн і ОАЕ та Єгипет оголосили про розрив дипломатичних відносин з Катаром, звинувативши Доху в підтримці терористичних організацій і дестабілізації ситуації на Близькому Сході. Влада східної частини Лівії, Ємену, а також Мальдіви і Маврикій згодом теж заявили про розрив відносин із Катаром.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Juj Показати IP 7 Червня 2017 10:56
И что, опять расейка лажанула, снова будет сльозки лить крокодильи ! Ну ничему жизнь не учит Мордор, ничему, соскучилась козломордия видать по "ножкам буша"!
Sieger до Juj Показати IP 7 Червня 2017 12:14
І ти повівся на цей фейк як останній лох. Це ж вже традиція - як не можуть самі розібратись у внутрішніх проблемах, то одразу "рука Кремля" або "російський слід". :)
Juj до Sieger Показати IP 7 Червня 2017 14:17
- Американське слідство вважає, що російські хакери зламали державне інформаційне агентство Катару й опублікували підроблене новинне повідомлення, яке посприяло кризі ... - Такі висновки зробили фахівці, відправлені ФБР в Доху для допомоги в розслідуванні злому. ТАК ЧТО НЕ УВАЖАЕМЫЙ МНОЮ ТРОЛЬ-ЗАЩИТНИК_ПЕДЕРАЦИИ, НАУЧИТЕСЬ ДЛЯ НАЧАЛА ЧИТАТЬ И ПОНИМАТЬ НАПИСАННОЕ, А УЖ ПОТОМ НЕСИТЕ СВОЙ БРЕД, ОН И ТАК МАЛО КОМУ ИНТЕРЕСЕН, НО ХОТЬ МОЖЕТ НЕ БУДЕТ ТАК СМЕШОН.
Sieger до Juj Показати IP 7 Червня 2017 15:21
Фахівці з ФБР ? Не сміши людей. Ці "фахівці" прошляпили теракт 11 вересня 2001 року або навіть самі його організували. Вірити цим "фахівцям" з ФБР - себе не поважати. :)
Українець Показати IP 7 Червня 2017 11:36
Це з першої хвилини і дурному було ясно, що це робота ФСБ Путіна. Росія це найбільша зараза, сифіліс теперишнього світу.
Sieger до Українець Показати IP 7 Червня 2017 12:18
Все вірно, дурним дійсно все ясно з першої хвилини, бо думати та аналізувати не вміють. :)
УКРАЇНЕЦЬ до Sieger Показати IP 7 Червня 2017 13:46
Тільки чомусь паРашку знову поставлять в позу. Ну а ти можеш і далі тут надриватись, і відбіляти країну скрєпних ідіотів. Весели народ дальше, лапоть.
Sieger до УКРАЇНЕЦЬ Показати IP 7 Червня 2017 15:30
Поки що ця паРашка ставить в позу нашу Україну і хлопці гинуть. І весь світ лише "глибоко стурбований". А ти й далі вір в казочки про те, що "заграница нам поможет".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus