USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Російське майно, яке є в Україні, буде продано, – міністр

5 Березня 2022 00:14
3 березня, було прийнято один із законів, що дозволяє продаж майна РФ, що є в Україні. Триває підготовка до реалізації таких активів.

Про це повідомив міністр Кабміну Олег Немчінов в ефірі одного з каналів, пише Українська правда.

«Було прийнято один із законів, який дозволяє відповідні кроки щодо російського майна в Україні. Ми готуємося до його реалізації. У рамках цього я доручив почати процес керівникам АРМА, і на прохання НАЗК, тому що, за законом, НАЗК не може фізично давати доручення. Але вони самі виявили ініціативу допомогти у реалізації цього процесу», – наголосив Немчінов.

За його словами, наразі державні структури разом із Міністерством юстиції відпрацьовують механізми, як це робити.

«Бо зараз не всі реєстри працюють. Це досить ускладнений процес. Але всі їхні працівники на місцях, всі вони мотивовані. Хто не служить зараз за мобілізацією, знаходиться на робочому місці», – заявив Немчінов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus