USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Російські командири в Україні підпорядковані безпосередньо Путіну, – ISW

24 Серпня 2022 09:12
Джерела в російському уряді повідомили, що командири військових угруповань в Україні підпорядковуються безпосередньо президенту Росії Володимиру Путіну, оминаючи Міністерство оборони Росії та начальника Генерального штабу Валерія Герасимова в системі командування.

Про це йдеться у новому звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передає ТСН.

Крім того, міністр оборони Росії Сергій Шойгу нібито втратив довіру Путіна після початкової фази повномасштабного вторгнення в Україну, яка провалилася, незважаючи на запевнення про швидку перемогу.

Читати ще: Україна пройшла точку неповернення у війні: Жданов повідомив, коли це трапилося

Джерела ISW стверджують, що тепер Путін обходить Шойгу і взаємодіє безпосередньо з командувачем ЦВО Олександром Лапіним, який курує «центральне» угруповання військ в Україні, і командувачем Повітряно-космічних сил Росії Сергієм Суровікіним, який командує «південним» угрупованням військ.

Зазаначають, що ISW не може незалежно перевірити достовірність цього звіту, але якщо він правдивий, це свідчить про те, що Путін також обходить Герасимова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus