USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Російських військових можуть перекинути з Нагірного Карабаху в Україну, – Схеми

11 Березня 2022 15:31
10 березня в аеропорту столиці Вірменії Єревані приземлився літак МНС Росії ІЛ-76-ТДП. За декілька годин до цього там же приземлився борт Військово-повітряних сил Росії АН-148-100е. Обидва літаки згодом, згідно з даними сервісу FlightRadar, повернулись в РФ.

Про це повідомляють Схеми: корупція в деталях.

Напередодні деякі ЗМІ Азербайджану повідомляли, що російські військові, які перебувають у Нагірному Карабаху, почали передислокацію і їх можуть перекинути на територію України. Про те, що серед військових РФ, які вторглися в Україну, вже є російські миротворці з Карабаху, повідомляв і радник голови Офісу президента України Олексій Арестович.

У самому Нагірному Карабасі наразі офіційно спростовують, що миротворчий контингент РФ виводить частину своїх сил, щоб перекинути в Україну. У Росії це наразі не коментували.

Як ми писали, Путін погодився із залученням «добровольців» із Близького Сходу на війну в Україну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus