USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Російський пропагандист Соловйов заговорив про загибель РФ через війну проти України

9 Березня 2022 04:21
Російські пропагандисти Володимир Соловйов і Яків Кедмі («військовий експерт») обговорили ситуацію в Україні.

Про це йшлося в ефірі «Соловйов Live», напередодні заблокованому на YouTube через порушення правил платформи, передає УНІАН.

Кедмі поставив під сумнів доцільність проведення операції. Він припустив, що якщо метою було визнання Криму російським, це не вартувало тих жертв, з якими зіткнулася Росія. При цьому він апелював до російських «офіційних даних» про те, що втрати РФ – тільки 500 осіб. За підрахунками української сторони, вони вже перевищили 12 тисяч осіб.

Кедмі акцентував на продемонстрованій нездатності РФ досягти поставлених цілей. Він наголосив, що російські військові за майже два тижні «жодного міста не взяли, ні в одному місті не змінилася влада».
Він також сказав, що міста, навіть ті, що на кордоні з РФ (як Харків) і окуповані (як Херсон), чинять опір.

«Навпаки, все, що відбувається, тільки зміцнює владу в містах», – зазначив він.

Соловйов, своєю чергою, реагуючи на репліки співрозмовника про неуспішність «спецоперації», заявив, що програш буде коштувати Росії загибелі.

«Очевидно, що ми все одно вважаємося виплодком пекла. Хай там що, нас будуть ненавидіти, Захід ненавидітиме довго. А війну не виграти і не завершити із заявленими цілями, ми просто не можемо. Тому що це призведе до загибелі самої Росії», – сказав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
обурений Показати IP 9 Березня 2022 07:45
О, у пропагандисті пружинка лопнула? А шо там Скабєєва? Нових свистунів то путлєр не встиг виростити. Біда-біда, хто ж то тепер брехатиме по зомбоящику?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus