USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Російський консул хоче, аби на волинських телеканалах були російські передачі

18 Грудня 2008 10:39
Генеральний консул Росії у Львові Євген Гузєєв попросив в обласної влади допомоги у забезпеченні приміщенням Російського культурного центру в Луцьку. Про це йшлося 18 грудня під час зустрічі консула з головою Волиньради Анатолієм Грицюком, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Російський консул розповів Анатолію Грицюку, що в Російського культурного центру в Луцьку донині немає приміщення. пан Гузєєв попросив у голови облради допомоги у вирішенні цього питання, адже люди не мають де зібратися.
«Ось минулого разу вони збиралися у Волинському національному університеті, де є така файна аудиторія», – сказав консул.
За його словами, у багатьох західноукраїнських містах російські культурні центри забезпечені приміщеннями.
Окрім того, Євген Гузєєв висловив побажання, аби на волинських телеканалах та радіостанціях з’явилися передачі російською мовою. Причому це потрібно не на рівні Луцька, а області, адже росіяни мешкають і в Ковелі, й у Володимирі.
Окрім того, у консула викликало занепокоєння масове перейменування радянських назв вулиць у Луцьку. Євген Гузєєв зазначив, хотів з цього приводу поспілкуватися з міським головою Богданом Шибою, однак градоначальник наразі перебуває у відпустці. На думку консула, при перейменуванні принаймні можна було б поцікавитися думкою громадян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 18 Грудня 2008 11:17
Наконец-то! Люблю украинские песни, но иногда хочется и родного чего-то русского, именно на нашем волынском канале. А ОРТ не смотрю- фигня на постном масле
Луцкий хлопец Показати IP 18 Грудня 2008 12:33
В Луцке с отоплением творится 3,14здец, а он в отпуске. Теперь по теме: хочу знать какой мудак переименовал улицу Суворова в улицу С.Бандеры. Пошли дальше. Мне как рускоязычному гражданину Украины не навится, что все передачи и фильмы переводятся на украинский язык (мне кажется вполне достаточно субтитров). Слава богу есть кабельное телевидение. В заключение: ДАЁШ ЛУЦКУ РОССИЙСКИЙ КУЛЬТУРНЫЙ ЦЕНТР!!!
Анонім Показати IP 18 Грудня 2008 19:31
шо розбазікались москалі? порозкатували губу :))
Анонім до Анонім Показати IP 26 Січня 2014 15:40
С. Бандера визволяв Україну від комуняцької банди, яка грабувала нас, і цим зараз займається бандитська влада!!!! А скажи, москале, в де в росії є українські канали?
Луцкий хлопец Показати IP 19 Грудня 2008 18:48
Уважаемый модератор прошу удалить коментарий Анонима. Так как такие высказывания разжигают межнациональную рознь и оскорбляют рускоязычное население области.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus