USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.62 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Роті «Світязь» передали позашляховик

27 Лютого 2015 14:25
Позашляховиком поповнився гараж роти міліції особливого призначення «Світязь» УМВС України у Волинській області. Благодійний фонд «Волинь-2014» придбав для потреб правоохоронців Nissan Patrol. Автомобіль на замовлення «Світязя» благодійники закупили в Німеччині.

Зі слів командира роти міліції особливого призначення «Світязь» УМВС України у Волинській області Олександра Фацевича, під час останніх бойових дій у Вуглегірську, вони втратили половину наявної автомобільної техніки, тому виникла потреба у нових автівках. За допомогою вирішили звернутися до відомих волинських благодійників.

«Під час ротації ми вивели з Вуглегірська два автомобілі, а решта транспорту, який слугував для перевезення особового складу, був знищений. Зокрема своєю ж артилерією, тому що потрібно було залишати після себе техніку», - сказав командир.

Він подякував Фонду за надану допомогу та зазначив, що автомобілі – один з основних елементів ефективного виконання поставлених завдань.

«Позашляховик, який придбав Благодійний фонд «Волинь-2014», дуже потрібний нам, тому що основне завдання нашого підрозділу – своєчасно реагувати на події, що можуть виникнути в зоні АТО. Мобільність – запорука успіху усіх завдань. А позашляховики – це основний транспорт, щоб доїхати до пункту призначення швидко та мобільно. Дуже часто буває так, що під час виконання завдань ти їздиш не дорогами, а полями та бездоріжжям, тому такі автомобілі там - необхідність», - розповів Олександр Фацевич.

Член правління Благодійного фонду «Волинь-2014» Віктор Чорнуха, який вручав командиру «Світязю» ключі від джипа, зауважив, що загальний список допомоги автотранспортом нашим захисникам Вітчизни, які воюють на сході в рамках проведення антитерористичної операції, є досить великим.

Фундатор побажав бійцям швидкого завершення бойових дій та, жартуючи, підкреслив, щоб машина слугувала їм для виїзду на волинську природу, а не на війну.

«Ми сподіваємося, що цей позашляховик допоможе вам зберегти життя та здоров’я».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
123 Показати IP 27 Лютого 2015 15:49
Чернуха усім дає , спочатку квартири амоновцям які майдан розганяли , потім на ато як собачкам підкидує , бистро шапку міняє !
Анонім до 123 Показати IP 27 Лютого 2015 16:13
МОЖЕТЕ ПИСАТИ УСІЛЯКУ С...НЬ,ТА ЧОРНУХА ЦЕ ЛЮДИНА З ВЕЛИКОЇ ЛІТЕРИ! ВІН ДОПОМАГАВ ЛЮДЯМ І ДОПОМАГАЄ! А ТЕ, ЩО ГОРЛОКРАТИ МІНЯЮТЬСЯ МІСЦЯМИ ... ЦЕ БІЛЬШЕ ПРОБЛЕМА СУСПІЛЬСТВА!
Andrij до Анонім Показати IP 27 Лютого 2015 16:26
a de mozna kvarturky naxaljavy poly4utu, ne znaete?
Костя до Andrij Показати IP 27 Лютого 2015 17:20
У Вуглегірську чи Ілловайську
Прикордонник до Andr Показати IP 27 Лютого 2015 17:21
Хочеш, козел, нахаляву??? Для тебе відповідь - Іловайська, Дебальцева, Вуглегірська, вже немає. Але ще є Широкіно, Гранітне, Щастя і , на жаль, ще пів-Донбасу, де гинуть наші хлопці, стають каліками, діти сиротами. З загону два офіцери отримали дві квартири (як ти мразь) кажеш на халяву. Але якою ціною - почитай пресу і не тільки Волинську. Як таких "Андріїв" тільки земля носить? Взяв зброю і в АТО, халяву отримувати... І до 123, два слова. Він хоч дає, а ти п...д...л, що в своєму житті корисного зробив, чим комусь допоміг? Чи може тисячному колективу зарплатню виплачуєш, броніки та кєвлари в АТО придбав, транспорт, одяг... З нових демократів видно парніша... Україну шкода...
До Кості Показати IP 27 Лютого 2015 17:59
Підтримую, але такі моральні уроди добра не розуміють. Хай спитають "Світязь", що їм врятувало життя неодноразово на Сході. Крім розумного командира - техніка, машини, броньовані буси, позашляховики. У Вуглегірську майже все лишилося, а завтра знову в бій, на війну. Що держава щось дасть, чи пішки на Схід йти??? А там сєпарів ловити, людей захищати?? Чорнуха справами доказує, що він патріот. Міг би, як більша кількість бізнесових мішків Волині (та й України) не тратити на АТО. Не вкрадене, не замучене, не контрабасове, а зароблене будівництвом. Гуня -губернатор (не бідніший бізнесмен), а хоч копійку особисту (не державну) виділив бійцям. 30 тон соляри (для волонтерів) вже тиждень шукає по всій Волині.
куку Показати IP 27 Лютого 2015 19:05
а де Кухаренко я.а.?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus