USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Позашляховик з Польщі - подарунок бійцям від волинян

7 Травня 2015 09:45
Волонтери Ковельщини передали бійцям позашляховик.

За ініціативи голови Ковельської райдержадміністрації Віктора Козака спортивно-аматорський клуб «4х4 Буран» спільно з волонтерами Ковельщини передали на потреби військовій частині ВЧ-2749 Збройних Сил України позашляховик «Nissan Terrano».

Попередньо до адміністрації району надійшло клопотання від підполковника цієї частини, колишнього депутата райради, ковельчанина, який нині несе службу в зоні АТО, Володимира Шпіка, в якому наш земляк просить допомогти бійцям із транспортом. Зі слів самого Шпіка, це прохання виконали буквально за два тижні. Тут очільнику району прийшов на допомогу президент спортивного клубу Ігор Прадійчук, який разом зі своїми однодумцями вже неодноразово передавав у зону АТО техніку та інший конче необхідний гуманітарний вантаж.

Авто «Nissan Terrano» доставили в Україну з Польщі. Тут В’ячеслав Тарасюк, Олег Уніга та Ігор Прадійчук власним коштом його капітально відремонтували, тобто належно підготували до роботи на території, де тривають бойові дії. А ще – а це не менш важливо - «Nissan Terrano» має високу прохідність і здатен витримувати великі навантаження. Для вояків, які доправлять транспортний засіб до Житомирського навчального центру, а потім у Донецьку область, ці дві особливості машини - дуже доречні, адже її в зоні АТО використовуватимуть для перевезення боєприпасів, продуктів, а також для оперативної діяльності розвідки.

Подальше технічне обслуговування позашляховика взяв на себе все той же спортивно-аматорський клуб «4х4 Буран».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus