USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Розберіться з облспоживспілкою! – підприємці прокуратурі. ВІДЕО

25 Лютого 2013 15:56
Спільну заяву до Волинської прокуратури написало понад дві сотні підприємців «Варшавського» ринку.

У заяві підприємці вимагають втрутитись в ситуацію, що виникла навколо реконструкції ринку, що її проводить Волинська «облспоживспілка». Про це інформує інтернет-видання «Під прицілом».

Зокрема підприємці написали до прокуратури області заяву з вимогою перевірити діяльність облспоживспілки, яка примусово збирає зі своїх орендарів «благодійні» внески на реконструкцію ринку. Також підприємці зустрілись із заступником прокурора області Вадимом Веніславським. Він повідомив що, для того, аби прокуратура взялась за справу – достатньо лише заяви від однієї людини. Тож за словами заступника прокурора області, за поданням прокуратури суд відкриє провадження.



Підприємці обурені нахабним вимаганням з них «благодійних» внесків, які встановила облспоживспілка. Суми сягають 6 тисяч гривень і є доволі великими, оскільки з осені підприємці переживають нелегкі часи. Однак чи не найбільше їх обурює те, що вони не знають, на що витрачаються внесені кошти, оскільки звітів вони не отримують та фактичної роботи, яку мала б виконувати Волинська облспоживспілка, не бачать.

За словами підприємця Алли Сівак, облспоживспілка в особі голови правління Володимира Горгута примусово стягує з підприємців кошти на реконструкцію торгових рядів. Однак разом з реконструкцією, що передбачала розширення проходів, управління облспоживспілки, порушуючи умови договорів про оренду, «врізає» з кожного торгового місця по пів-квадратного метра.

«В результаті, якщо в ряді стояло 10 контейнерів, у кожного обрізали по пів-метра – в результаті у ряді з’являється 11-й контейнер без номеру, невідомо чий… Їм просто треба нас поурізати і повсовувати туди своїх. От якщо контейнер 5 квадратів, і в нього врізати квадрат, то шо там поміститься. А вони нагло приходять, тиснуть і змушують це робити», - розповідає Алла Сівак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
111 Показати IP 25 Лютого 2013 20:30
Той Йогурт колись дограється. Підалі конкретно спутав.
шляшко Показати IP 26 Лютого 2013 09:04
Горгута на вила!
Пайовик Показати IP 26 Лютого 2013 17:46
Не віриться, що наша прокуратура буде розбиратись з облспоживспілкою. В Горгута адвокати беруть великі гроші і все зроблять щоб його спасти. А Горгут зі своєю Мартусею скоро пустять облспоживспілку по світу. Не треба було підприємцям іти до міської ради і добиватись єа оренду землі, бо він їх оставить без нічого с коріше ніж міська рада. Це була велика помилка Дильова. Так що воюйте поки не пізно. А ще: чому підприємці не роблять права власності на свої тметалеві конструкції? Це ж є споруди. Якщо цього підприємці не зроблять, то це все буде власністю облспоживспілки,вони всі робились за рахунок безповоротної фінансової допомоги, тобто за гроші облспоживспілки. А потім стане власністю Марти і Горгута. Таких "діячів" треба пошукати. Але наглість і гроші роблять все. Не вірю ,що прокуратура щось зробить на коритсь підприємців. Він тепер має багато регалій Значить ще й влада за ними. А кому хочеться розбиратись..... П
Громадянин Показати IP 27 Лютого 2013 07:23
Рано чи пізно йогурт своє отоимає. І наврят йому будуть помагати адвокати)
Безім Показати IP 27 Лютого 2013 09:31
Горгут,дійсно скоро до грається.Доведе людей до того,що ні які адвокати його не спасуть.Люди за нього йшли,а він такі їм пакості робить.За таке треба робити як при козацтві !!!
Знаючий Показати IP 27 Лютого 2013 11:05
Треба було в 2009 році перейти в комунальний ринок.А так будуть батраками та рабами Горгута Мартусі!!!!
Споживча кооперція Показати IP 1 Березня 2013 00:47
А ще вони (солодка парочка) Шацьку базу не вкрали? Чи не забагато для одних: ринки, база, заготбаза та інше. Ще й Укоопспілку хотів продати в свій час. За руку зловили. Але кажуть ,що Кулачек (друг-комсомолець)Суркіса на підмогу покликав і він його спас. Хоч відправили його сюди з вовчим білетом. Але любима жіночка в особі голови облспоживспілки мартусі витягла його. Вже й нагороди дають. Наша влада нічого не розбирається. Марта надрукувала а вони і вручають. За що? За завищені ціни на послуги, за здирництво,за афери з металоконструкціями. Де ж та влада? Де антимонопольний? Отак Україна і пропадає, через таких кліщів. А підприємці боріться-поборите. Бо залишитемсь без нічого. Це дуже сильна в своїх аферах "солодка парочка"
Uncat Показати IP 22 Квітня 2014 07:39
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus