USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Розбійний напад на «Луцькпластмас»: логіста побили палицею і забрали 33 тис.

3 Травня 2018 14:55
Прокурори Луцької місцевої прокуратури відстояли в суді апеляційної інстанції вирок у кримінальному провадженні про розбій, вчинений 29-річним лучанином. Розбійник таки сидітиме за ґратами понад 8 років. Його спільник наразі перебуває в розшуку.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Як ідеться в повідомленні, раніше судимий чоловік зранку 8 березня 2016 року разом зі спільником на території товариства з додатковою відповідальністю "Луцькпластмас" напали на логіста однієї з фірм, які знаходяться в приміщенні підприємства, завдали йому ударів дерев'яною палицею та заволоділи пакетом, у якому було понад 33 тис. грн.

Невдовзі зловмисника затримали правоохоронці й попри те, що вини своєї у скоєному він не визнавав, її було беззаперечно доведено зібраними у ході розслідування доказами.

Луцький міськрайонний суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 187 КК України, та призначив йому покарання у виді 8 років та 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна.

Не погодившись із таким вироком, розбійник оскаржив його в апеляційному порядку.

Дослухавшись до доводів прокурорів, які теж оскаржували вирок, апеляційний суд Волинської області залишив вирок суду першої інстанції в силі й чоловікові таки доведеться відбути за ґратами вісім з половиною років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus