USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Розбійний напад серед ночі: підприємця катували праскою

16 Серпня 2012 10:45
Четверо невідомих увірвалося в помешкання підприємця у Луцькому районі. Чоловіка катували праскою на очах у дружини та дітей.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.

У ніч із 8 на 9 серпня четверо осіб у масках увірвалося в будинок підприємця, який мешкає в одному із сіл Луцького району.

Як тільки працівники міліції отримали повідомлення із лікарні про те, що до них за допомогою звернувся 45-річний чоловік, відразу виїхали на місце. Виявилося, що тілесні ушкодження чоловік отримав від зловмисників, які серед ночі увірвалися в його будинок. Зі слів постраждалого, нападників було четверо, усі – в масках, зброї у них не було. У помешкання вони потрапили через кухню.

Зловмисники зв’язали всіх, хто був у будинку ‒ подружжя і двоє дітей ‒ і почали вимагати гроші. При цьому застосовували фізичну силу і та електропраску. У результаті нападники забрали гроші та ювелірні вироби на суму близько 200 тисяч гривень.

За фактом порушили кримінальну справу за частиною 4 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці проводять заходи, спрямовані на встановлення та затримання зловмисників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Вампі Показати IP 16 Серпня 2012 11:13
Ну ні ф.га собі! Це "лихі лев"яності" повернулись чи що? А взагалі то, ще так якийсь час поживем і можливо під гаслом "Грабь награбленоє! Долой буржуинов!" це стане звичним явищем.
Предприниматель Показати IP 16 Серпня 2012 11:27
Лихие 90-е возвращаются?
Луцьк Показати IP 16 Серпня 2012 13:41
Оце да.Де ми живемо? А,що ж робити безробітнх вже мільйони, живуть одні підприємці, які нас гноблять і ми на них працюємо за копійки, чиновники різного рангу.Людей принизил вже до останньої межі ,берут вже на роботу тільки до 35, а після 35 подихай з голоду- тебе на смітник ти вже не робітник, бо так роблять буржуї.Скоро будуть нас в рабство продавати і будемо як за часів Шевченка жити кріпаками до скону.Оце дожилися,зато вільні, від кого? Від чого?
буржуй до Луцьк Показати IP 16 Серпня 2012 15:06
а ти відкрий підриємство, візьми кредит і не буть рабом. Або йди на будівницто, а не ниєш як теля...
Теж Відьма Показати IP 16 Серпня 2012 14:49
"вже на роботу тільки до 35, а після 35 подихай з голоду- тебе на смітник ти вже не робітник, бо так роблять буржуї" Та ні! це наша суто українська фішка. У буржуїв за будь-яку дискрімінацію можна "зустрітись в суді" і влетіти на кругленьку суму. За такі от "милі" нюанси ненавиджу рідну країну, а подітись нема куди, на жаль.
VSC Показати IP 16 Серпня 2012 14:51
Шок. Ребята ставьте видеонаблюдение, систему сигнализации, приобретайте оружие. Что еще можно посоветовать.
Кордон Показати IP 17 Серпня 2012 13:23
Отаке у нас "покращення життя вже сьогодні" - бандити керують і бандити грабують

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus