USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Рожищенські міліціонери отримали нагороди за відвагу

18 Вересня 2008 10:22
З нагоди Дня рятівника в приміщенні головного управління МНС України у Волинській області начальник ГУМНС Володимир Грушовінчук вручив нагородні відзнаки МНС України «За відвагу в надзвичайній ситуації ІІ ступеня» Михайлу Соколу та Олегу Помогаєву. Про це 18 вересня повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією сайту УМВС України у Волинській області, міліціонерів Рожищенського райвідділу нагородили за те, що врятували від смерті двох малих дітей.
Взимку у місті Рожищі сталася надзвичайна подія: дев’ятирчний і восьмирічний хлопчаки хотіли поковзатися на льоду, яким був вкритий ставок. Але крига, що вже почала танути, не витримала їхньої ваги, і Сергій  з Валерою опинилися у холодній воді.
Хтось із дітей, які гралися на березі, почувши крик про допомогу, прибіг до каси Ощадбанку і повідомив про біду міліціонерів. Помічник дільничного молодший сержант міліції Михайло Сокол і міліціонер ІТТ старший сержант Олег Помогаєв, кинулись до ставка і, ризикуючи власним життям, витягли хлопчиків із води.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus