USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Розкрили особу затриманої біля Капітолію російськомовної жінки

9 Січня 2021 22:21
На протестах у Вашингтоні за звинуваченням у незаконному проникненні і порушенні комендантської години були затримані пов’язані з Молдовою 28-річна Христина Малімон і її мати Євгенія Малімон.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на видання BuzzFeed News.

Малімон-молодша говорить російською, проте підтверджень того, що арештовані були громадянками РФ, немає, зазначає видання.

Раніше газета The Washington Post повідомила, що одному із затриманих після заворушень у будівлі Конгресу США під час засідання суду знадобився російськомовний перекладач.

За інформацією BuzzFeed News, Христина Малімон – віце-президент організації «Юні республіканці Орегона» і організатор човнового параду на підтримку президента Дональда Трампа в серпні 2020 року. За кілька годин до штурму Капітолію вона викладала в Instagram публікацію з мітингу біля Білого дому, де виступав президент Дональд Трамп, передає kommersant.

Нагадаємо, увечері, 6 січня, прихильники Дональда Трампа прорвалися в будівлю Конгресу США у Вашингтоні, де проходило затвердження голосів вибірників, віддали перемогу на президентських виборах Джо Байдену. Засідання було перервано і відновилося тільки через кілька годин. До ранку 7 січня Конгрес затвердив перемогу Байдена. Трамп заявив про готовність організовано передати владу новому президенту 20 січня.

Під час штурму Капітолію США серед фанатів Дональда Трампа, ймовірно, були росіяни. У мережі опублікували відео, де чути вигуки російською мовою.

В результаті протестів було затримано понад 50 осіб. Для витіснення демонстрантів були спрямовані додаткові сили поліції і Національна гвардія. У Вашингтоні введено режим НС і комендантську годину.

8 січня 2021 року з’явилася інформація про те, що в результаті штурму Капітолію помер представник правоохоронних органів США. Проте незабаром в ЗМІ з’явилося спростування інформації про загибель одного з поліцейських.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Клава Показати IP 10 Січня 2021 00:55
Більшість американців ніколи не чули про Україну чи Молдову- для них це Росія ...
Qwerty Показати IP 10 Січня 2021 02:14
Бомжів русських за гроші назбирали
ytrewq до Qwerty Показати IP 10 Січня 2021 10:26
Да за вами не угнатись :) Такі як ви за печеньку... :)
Активіст Показати IP 10 Січня 2021 07:43
Не здивуюсь, що вони мають українське коріння.
911 Показати IP 10 Січня 2021 10:24
Хе-хе Путенг не пройшов :) Що нового шукати будуть? :)))
Степан (Крымчанин) Показати IP 10 Січня 2021 10:35
А она, случайно, не родом с Волыни? Есть журналистка с такой фамилией.
Віталій до Степан (Крымчанин) Показати IP 10 Січня 2021 10:56
У мене э знайома на прізвище Шевченко,то може футболіст Шевченко теж родом з Волині... блін,"дубовий" аргумент Ви навели :)
ще не зовсім свідоми до Степан (Крымчанин) Показати IP 10 Січня 2021 14:57
Я Вас багато у чому підтримую, але, у даному випадку,Ви маячню несете
Марія Іванівна, м. Л Показати IP 11 Січня 2021 15:25
Брєд якийсь у ваших коментарях, читати не можливо. У кожному коментарі - "скрытый, неявный смысл высказывания, не совпадающий с его прямым значением". Так і хочеться ось тут російською мовою написати, мало того, щей заматюкатися. Бачу, що висловлюються люди, які без політичного перифразування внутрішнього змісту - жити не можуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus