USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Розкрито стратегію хакерської мережі зомбі-комп’ютерів Storm

13 Травня 2009 11:48
Спеціалістам із Міжнародного інституту комп’ютерних наук в Університеті Берклі (Каліфорнія) вдалося проникнути у знамениту мережу зомбі-комп’ютерів Storm. Про це 13 травня інформують «Волинські Новини».
За словами керівника дослідження Крістіана Крейбіча, пише New Scientist, мережа використовувалася невідомими хакерами для розсилки спаму.
Як повідомляє Кореспондент.net, учені змогли проникнути в мережу і простежити шлях, по якому проходять команди, а також з’ясувати способи формування спам-повідомлень. Як виявилося, робочі комп’ютери постійно створюють нові спам-повідомлення.
Програма, яка розсилає спам, отримує свого роду зразок повідомлення і заповнює його конкретним змістом із спеціального словника. При цьому програма уникає тих ключових слів і виразів, які використовують спам-фільтри, – говориться в повідомленні веб-видання. Подібна технологія, за словами американських експертів, дозволяє спам-повідомленнями досить часто проникати в поштові скриньки користувачів. Нагадаємо, як повідомили представники Microsoft, сьогодні спам-повідомлення становлять понад 97% усієї електронної пошти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus