USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.65 9.85

Розмова з психотерапевтом: волинський репер записав трек з Винником. Відео

6 Травня 2023 21:49
Репер з Волині Рома Майк випустив кліп на трек «New Era» спільно з фронтменом гурту МЕРІ Віктором Винником.

У відеороботі Віктор Винник зіграв роль психотерапевта, а Рома Майк був його пацієнтом. Виконавці спілкуються, читаючи реп. Якщо для Роми Майка реп – це його стихія, то стиль гурту МЕРІ навряд можна назвати хіп-хоповим.

«Будучи в психотерапії, ми можемо розгледіти найпотаємніші закутки нашої свідомості, найбільші наші болі і страхи, – сьогодні вони спільні, і ми їх долаємо. Ця зима скоро закінчиться», – йдеться в описі до кліпу.
Рома Майк висловив вдячність Віктору Виннику за те, що той підібрав слова і вжився в роль психотерапевта в його трекові.

«Мені здавалося, що ми надто різні з Віктором, щоб робити спільно музику. В процесі запису і зведення це було особливо відчутно. Але ми впорались і зробили реп. Я маю досвід в психотерапії. Це короткий і невдалий досвід. Минулого року я пішов до психотерапевта. Наші зустрічі були в товариському форматі, я багато говорив і багато розпитував. Під час того, як я виливав свою душу і невдоволення, дізнався, що мій психотерапевт малорос. Він розказав, що йому байдуже, чи будуть рублі, чи гривні, йому головне, щоб війна закінчилась. Я зрозумів, що моя терапія – це музика, адже там питань щодо позиції у мене немає», – сказав Рома Майк.

Читати ще: «Так, я з України». У Луцьку волонтери-музиканти зібрали понад 200 тисяч на ЗСУ

Для Віктора Винника участь у записі треку з Ромою Майком стала новим досвідом: «Я вважаю, що може бути прекрасний реп і дуже поганий рок. Для мене це новий досвід стикнутися з українським репом. Не скажу, що реп – моя стихія, але це цікавий досвід. Цікава співпраця. Хай живе нова українська музика».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Костя Показати IP 7 Травня 2023 08:56
Постановка кліпу - майже копія із Шершень. Інтроверт. https://www.youtube.com/watch?v=QkFeFSg9els Флоу - ну таке. Але за намагання - лайк :) Більше кліпів про психотерапію гарних та різних ;)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus