USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Розмитнення авто: у Луцьку шахрай обманув чоловіка на 69 тисяч

10 Червня 2023 18:45
Луцький міськрайонний суд призначив шахраю, який пообіцяв чоловіку розмитнити авто та вкрав у нього понад 69 тисяч гривень, умовне покарання.

Як ідеться у вироку, в січні 2019 року Андрій М. повідомив потерпілому, що він надає послуги з розмитнення авто, зокрема може розмитнити його «Опель Вектра». Згодом обвинувачений отримав від потерпілого документи та номерні знаки, запевнивши, що розмитнить авто.

Однак, не маючи наміру здійснювати розмитнення, Андрій М. повідомив потерпілому, що документи готові, а для закінчення процедури йому необхідно передати 2500 доларів. Будучи введеним в оману, потерпілий передав шахраю кошти поблизу заводу «Модерн Експо». Сума збитків – 69 тисяч 250 гривень.

Раніше судимий шахрай визнав свою вину, відзначивши, що збитки повністю відшкодував.

Оскільки потерпілий не наполягав на суворому покаранні, реальний термін на один рік та вісім місяців для Андрія М. суд замінив трьома роками іспитового терміну.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus