USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Розповіли, як цьогоріч прикрасять ялинкове тріо у центрі Луцька

8 Грудня 2020 16:44
Розповіли, як цього року виглядатиме головна ялинка Луцька.

Як повідомила заступниця начальника відділу з благоустрою міста департаменту житлово-комунального господарства Любов Грабовська, кардинальних змін у прикрашанні міста до новорічно-різдвяних свят цьогоріч не буде. До того ж, пандемія коронавірусу значно «врізала» місцевий бюджет, пише ВолиньPost.

«Ми докупимо трохи нових іграшок під кольорову гаму, докупимо ілюмінацію. Бюджет невеликий, тому нічого принципово нового не буде», – зауважила вона.

Нагадаємо, торік ялинки у центрі Луцька прикрасили золотими та срібними іграшками.

Змонтують на Театральному майдані й новорічно-різдвяне містечко, про що свідчать проведені на платформі ProZorro торги. Відповідно до умов тендеру, навколо ялинок облаштують традиційне святкове містечко, де продаватимуть разноманітні смаколики та хендмейд вироби. Прикрасять місце банерами на новорічну та різдвяну тематику. Окрім того, встановлять на Театральному майдані й різдвяну шопку.

Обійдуться роботи у понад 85 тисяч гривень. Здійснюватиме їх «Луцькспецкомунтранс». Завершити монтаж містечка мають до 18 грудня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus