USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Розпродаж банківського майна: з аукціону продаватимуть дві ділянки та недобудований будинок поблизу Луцька

5 Червня 2019 07:00
Ділянку у Луцькому районі, а також об’єкт незавершеного будівництва разом із ділянкою в селі Прилуцькому виставили на аукціон.

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб повідомив про проведення відкритих торгів (голландського аукціону) з продажу активів, що обліковуються на балансі АТ «Дельта Банк». Так, 18 червня з аукціону продаватимуть земельну ділянку для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибну ділянку) площею 0,25 гектара у селі Богушівка Луцького району. Ділянка перебуває у приватній власності, інженерні мережі відсутні. Стартова ціна лоту становить 220 тисяч гривень.

Розмір гарантійного внеску становить 5%, крок аукціону – не менше 1% від початкової ціни реалізації лотів. Заяви на участь в аукціоні прийматимуть до 16.00 18 червня.


Окрім того, 5 червня відбудеться аукціон з продажу активів (майна) АТ «ВТБ БАНК».

Продаватимуть об’єкт незавершеного будівництва, недобудований житловий будинок готовністю 75%, загальною площею 164,1 метра квадратного та земельну ділянку для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибну ділянку), загальною площею 0,1446 гектара, за адресою: Ківерцівський район, село Прилуцьке, вулиця Яблунева, 7. На ділянці наявні інженерні мережі, будинок не оснащений інженерними системами. Стартова ціна лоту становить 596 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus