USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Розробили дерев’яний iPhone

17 Березня 2009 17:08

Goldphone, дизайн-студія тюнінгу мобільної техніки, представила смартфон iPhone 3G Wood, пластиковий корпус якого замінили дерев’яним. Про це 17 березня повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією Корреспондента, протягом року Goldphone вела розробку та наступні випробування пристрою. На даний момент готові до випуску обмеженим тиражем дерев’яні iPhone 3G з використанням масиву дуба і залізного дерева.
Товщина виточених корпусних стінок дерев’яного iPhone коливається у межах від 1,5 до 2 міліметрів, наближаючись до параметрів оригінального пластикового корпусу. Логотип Apple вирізаний і виконаний у вигляді вставки з матового оргскла.
Крім того, логотип компанії оснащений підсвічуванням у режимі розмови або вібродзвінка, говориться у повідомленні.
Як заявили розробники, поверхня дерев’яного корпусу вкрита воском, що перешкоджає появі відбитків пальців. Обробка воском обрана як найбільш приваблива у порівнянні з фінішним лакуванням, оскільки лаковий глянець показав вразливість до відбитків і механічних впливів, зазначили творці новинки.
Нагадаємо, раніше випустили найдорожчий і непотрібний додаток для гуглфонів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus