USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Розвідка США вважає, що Путіна дезінформують його ж радники, – ЗМІ

30 Березня 2022 19:20
Американська розвідка вважає, що радники Путіна бояться говорити йому правду про те, яких провалів зазнали російські війська в Україні, а також наскільки серйозним є вплив санкцій на російську економіку.

Про це розповів американському телеканалу NBC News представник адміністрації США, передає Укрінформ.

«Ми вважаємо, що радники Путіна дезінформують його в тому плані, наскільки поганими є справи у російських військових, а також як економіка РФ потерпає від санкцій», – зазначив американський посадовець.

Він також висловив переконання, що старші радники президента РФ, які мають до нього доступ, «занадто бояться сказати йому правду».

Читати ще: Гарем Путіна: що відомо про жінок російського фюрера

У цьому контексті також зауважується, що окремі публічні заяви й обіцянки президента РФ розходяться з реальним станом речей. Зокрема, це стосується участі військовозобов’язаних строкової служби РФ у боях в Україні, що Путін особисто заперечував, однак цього не приховаєш від матерів.

Це, за словами чиновника, «демонструє явний збій у наданні російському президенту точної інформації».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus