USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Рукопашники волинських клубів вибороли 30 комплектів нагород

5 Жовтня 2016 08:45
Учасники змаганьз відкритої першості Волинської області з карате, а їх було більше 90, представили у Луцьку 2 жовтня вісім спортивних клубів. У двобоях із контактного карате вони вибороли 30 комплектів нагород.

Як повідомляють організатори заходу, найчастіше піднімалися на п’єдестал за нагородами юні спортсмени Клубу рукопашного бою «Інсайт» (30 учасників), які вибороли 37 очок. На другому місці Клуб спортивного карате «Волинь» (11 учасників) – 26 очок у загальному заліку. Третіми за кількістю перемог стали представники Волинської регіональної федерації рукопашного бою «Рубіж» (18 учасників) – 23 очки.

Серед оригінальних досягнень першості – ІІІ місце в Андрія Дрожжина, який тільки один місяць займається рукопашним боєм та ІІ місце у Яни Степанюк, яка на татамі стала достойним суперником хлопчиків.

Коментуючи результати змагань, їх головний організатор - тренер, майстер спорту міжнародного класу, володар чорного поясу 4 Дану - Валентин Бродович, висловив своє задоволення, адже юні волинські каратисти впевнено зростають у майстерності, вдосконалюючи рівень технічного розвитку. Завдяки цьому область перебуває серед лідерів із розвитку єдиноборств в Україні.

- І саме на змаганнях, де учасники збирають в кулак всі свої знання та зусилля, відточуються їхні навички, - каже Валентин Бродович. – Вже через тиждень наші спортсмени змагатимуться у Ворохті (Івано-Франківська область) за «Кубок Карпат», а через два дні - у Києві за «Кубок Сен-Бін».

Почесними гостями першості стали президент Всеукраїнських федерацій JKA та IKA, володар 7 Дану Олександр Крисько, президент Федерації контактного карате України, володар 5 Дану Олександр Семенюк, голова ради ВРФРБ «Рубіж», тренер зі спорту І категорії, суддя зі спорту Національної категорії, майстер 2 Дану з рукопашного бою Сергій Гузов.

Організатори змагань: ГО «Волинський союз кікбоксингу та рукопашного бою» (голова Віктор Сирота) та Клуб спортивного карате «Волинь» (голова Валентин Бродович).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus