USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинські рукопашники вибороли 17 нагород

14 Грудня 2016 17:42
Відкритий турнір з рукопашного бою серед дітей та юнаків за участю волинян відбувся у Житомирі 9-10 грудня. Змагання зібрали навколо себе понад 150 спортсменів: хлопців та дівчат наймолодших вікових категорій.

Волинська область була представлена на вказаному турнірі збірною командою двох клубів: ВОСК «Магістр» та ВРКРБ «Інсайт», повідомляють представники клубів.

З їхніх слів, господарі турніру приготували нашим землякам одночасно як і гостинну зустріч, так і запеклу боротьбу, адже зібрали у себе в ці дні представників кращих шкіл рукопашного бою та інших змішаних єдиноборств із центрального та західного регіонів України.

Волинські юні бійці, незважаючи на потужну конкуренцію команд із інших областей нашої держави та господарів змагань, продемонстрували високий морально-бойовий дух, технічну підготовленість та вольові якості. В результаті чого здобули 17 нагород різного ґатунку, що в неофіційному заліку дало змогу посісти 2 командне місце.

Так, зокрема, бронзовими призерами змагань у своїх віко-вагових категоріях стали: Ярмолюк Даниїл, Цицан Владислав, Кравчук Віктор, Гуль Владислав, Костюк Андрій (ВОСК «Магістр»), Проць Назар, Захарчук Станіслав, Спященко Артем (ВРКРБ «Інсайт»). Другі сходинки п’єдесталу обійняли: Оліферович Дмитро, Солонінка Михайло (ВОСК «Магістр»), Мартинюк Гліб, Проць Дмитро (ВРКРБ «Інсайт»). Переможцями турніру стали: Олексюк Назар, Ковальчук Михайло (ВОСК «Магістр»), Богульський Максим, Сліпчук Данило (ВРКРБ «Інсайт»). Золоту медаль чемпіонату також виборола і єдина представниця прекрасної статі в складі збірної Волинської області - Грисюк Олександра (ВОСК «Магістр»).

Окрім того, рішенням головної суддівської колегії, шість волинських спортсменів (найбільше серед усіх команд – учасниць турніру) були відзначені окремими призами за волю до перемоги та кращу техніку, а саме: Артинюк Владислав, Іванашко Дмитро, Іовенко Владислав (ВОСК «Магістр»), Наталіч Дмитро, Петренко Максим, Левесюк Ілля (ВРКРБ «Інсайт»).

Допомогу молодим спортсменам на шляху до тяжкої перемоги надали їх тренери та наставники: Паліївець В.А., Веремій І.В., Рехнюк В.В., Магеровський О.В. та Грисюк Д.І.

Спортивна звитяга для кожного юного спортсмена є вкрай жаданим, однак дуже швидкоплинним явищем. Той, хто зумів подолати один виклик чи рубіж, одразу отримує новий ще вищий, ще складніший.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus