USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинські рукопашники привезли 14 медалей із всеукраїнського турніру

27 Вересня 2016 11:42
16 волинських спортсменів привезли із всеукраїнських змагань з рукопашного бою 14 медалей, - повідомляють представники призерів.

Збірна команда Волинської регіональної федерації рукопашного бою «РУБІЖ» з перемогою повернулась з Всеукраїнського турніру серед юнаків та дорослих, який відбувся 24-25 вересня в місті Ямпіль, що на Вінниччині.

Господар змагань - Вінницька обласна федерація рукопашного бою, зібрала на свій турнір команди 9 клубів з обласного та районних центрів та, традиційно, запросила до участі у змаганнях спортсменів Волинської та Чернівецької областей.

До складу волинської команди ввійшли 16 спортсменів віком від 10 років та старших. Переважна більшість вихованців «РУБІЖу» вперше брала участь у змаганнях поза межами «рідних стін» тому підготовка до турніру проходила інтенсивно та змістовно навіть під час літніх канікул.
Вінницька обласна федерація є переможцем цьогорічного чемпіонату України з рукопашного бою серед юнаків та юніорів, тому конкурувати з подільськими рукопашниками важко, але приємно.

Чернівецька область також делегувала до Ямпіля цікавих та затятих бійців, що теж обумовило видовищність та напруженість турнірної боротьби.

Легких перемог у волинських спортсменів не було, тим приємнішім є підсумковий результат: 14 призерів, з них бронзовий - Максим Міщук, срібні - Тимофій Коновалюк, Іван Соловей, Максим Лісовой, Олександр Тиміргалієв, Владислав Воронко, Андрій Савіцький, Едуард Козак та Богдан Омельчук, золоті - Олександр Колдобін, Нікіта Компанієць, Едвард Падко, Владислав Яцун та Дмитро Щурук.

Дипломом за волю до перемоги організатори змагань відмітили Корнія Олексієвця, а призом за добру технічну підготовку - Владислава Яцуна.

Кубок за друге загальнокомандне місце також виборов «РУБІЖ».

По закінченні змагань, в рамках заходів із військово-патриотичного виховання дітей та юнаків, Голова Вінницької обласної федерації рукопашного бою Федір Водянюк, інструктори клубу «ФОРПОСТ» Сергій Водянюк і Дмитро Каргін та представник команди «РУБІЖ» Сергій Гузов провели для юних учасників змагань навчально-методичне заняття з подолання смуги перешкод, туристичної підготовки, збирання та розбирання автомату та дій із зброєю.
Завершенням цікавого та дружнього спілкування з друзями-суперниками з Вінниччини став спільний марш-кидок берегом Дністра з оглядом фортифікаційних споруд часів Другої світової війни, приготуванням обіду в похідних умовах, цікавим обговоренням результатів виступів на змаганнях та планів подальшої роботи з виховання дітей, юнаків та молоді засобами фізичної культури та спорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Костянч Показати IP 6 Жовтня 2016 22:35
Молодці! Побільше би таких заходів, то і нація була б здоровішою і свідомішою! Бійцям - так тримати! А ТРЕНЕРАМ - здоров'я, наснаги для подальших звершень та фінансової підтримки від небайдужих! Респект!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus