USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Рибалки-лучани тікали від правоохоронців на Mercedes’і

17 Травня 2013 12:26
Повторно на незаконну рибалку два лучанина відправились, попри те, що правоохоронці затримували їх трохи більше тижня тому. Окрім того, що серед їх улову була риба, занесена до Червоної книги, горе-рибалки намагались зникнути з місця «злочину» на автівці Mercedes.

Про це повідомили у прес-службі Держекоінспекції.

Державна екологічна інспекція в області спільно з працівниками Волиньрибохорони, Державтоінспекції та Управлінням внутрішніх справ України у Волинській області під час проведення позапланової перевірки дотримання фізичними та юридичними особами вимог природоохоронного законодавства сьогодні 17-ого травня зранку року поблизу Луцька затримала двох лучан, які за допомогою заборонених знарядь ловили рибу на території рибогосподарського водного об’єкту в межах Шепельської сільської ради Луцького району.

Під час затримання в горе-рибалок вилучили промислові сітки, гумовий човен, 78 екземплярів цінних порід риби, з них 76 екземплярів карася сріблястого, 1 екземпляр карася звичайного (золотого – занесеного до Червоної книги України) і 1 екземпляр краснопірки загальною вагою 27 кілограмів та легковий автомобіль Mercedes за допомогою якого порушники намагались зникнути з місця події.

За оперативною інформацією Держекоінспекції вищезгадані громадяни неодноразово проводили незаконний вилов риби з рибогосподарських водойм області так і з орендованих водойм (поблизу сіл Усичі Луцького району та Мирне Гроховського району області) та, як вже повідомлялось Держекоінспекцією в ЗМІ, ці чоловіки затримувались працівниками інспекції в ніч з 08 на 09.05.2013 року поблизу села Усичі на водному плесі в човні під час намірів незаконного вилову риби.

Наразі відкрите кримінальне провадження, йде слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
андрiй76 Показати IP 17 Травня 2013 12:45
"Попали"...Дешевше було би наловити тих карасів на"Варшавці"чи на Старому ринку...
олександер Показати IP 24 Червня 2013 16:47
я є одним з оредарів ставка усичі і я нехотівби щоб такі люди попали мені до рук томущо вониб тут і залишилибся.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus