USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Ринку немає, місця для торгівлі городиною теж немає». У Луцьку нагадали про умови знесення «Привозу»

24 Лютого 2021 11:22
Підприємця, власника торгового центру на місці ринку «Привіз», зобов’яжуть виділити приміщення для фермерів, які приїжджають із сусідніх сіл, аби продати городину.

Про це йшлося 24 лютого під час пленарного засідання сьомої сесії Луцької міської ради.

На розгляд депутатів винесли проєкт рішення Про заміну сторони орендаря у зобов’язаннях за договором оренди землі на Привокзальній, 1б у місті Луцьку (площею 0,2079 га).

Як звернув увагу міський голова Ігор Поліщук, йдеться про торговий центр, який розмістився замість ринку «Привіз».

«Минулої каденції, здається у 2019 році, ми голосували за це питання. І одним із пунктів рішення було передбачити в цоколі будівлі приміщення площею 400 кв. м для торгівлі городиною людьми, які приїжджають із навколишніх сіл. Ринку немає, приміщення для продажу городини теж немає», – сказав він.

Як зазначив керівник управління земельних ресурсів Сергій Шабала, у цокольному приміщенні будівлі планують відкрити АТБ-маркет.

Голова земельної комісії міськради Олександр Козлюк розказав, що представник фірми на запитання, чому не передбачено приміщення для торгівлі фермерам, нічого відповісти не зміг, вказав тільки на те, що зараз оформляється майно.

Депутати не проголосували за проєкт рішення, а Ігор Поліщук запропонував земельній комісії спільно з управлінням архітектури провести засідання з представниками фірми та нагадати їм про зобов’язання, які вони взяли на себе.

Нагадаємо, у 2019 році торговці з луцького ринку «Привіз» неодноразово зверталися до міської ради з проханням не закривати їхні торгові місця. На цьому місці ексочільник Волинської ОДА, підприємець Олександр Башкаленко планував будувати торговий центр.

Натомість Башкаленко обіцяв надати людям, які приїжджають з навколишніх сіл продавати продукцію, 400 м² для ведення торгівлі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Ігор луцький Показати IP 24 Лютого 2021 11:47
Пообіцяти,це ще не значить,що буде виконано.І Президенти і депутати,....всі щось регулярно обіцяють.
скептик Показати IP 24 Лютого 2021 12:03
башкаленка треба відправити у довготривале відрядження на Таймир для заготівлі ягелю
Тому що Показати IP 24 Лютого 2021 12:09
Нікому вони не потрібні. Слава АТБ.
Наталка Показати IP 24 Лютого 2021 12:34
у привокзальному районі стакан лісових ягід нема де купити...приходиться їхати на старий ринок...на Варшавці невеликий вибір...а для стареньких взагалі важко вибратись далі Привозу і той стакан ягід буде дорожче, адже додасться вартість проїзду в обидві сторони
? до Наталка Показати IP 24 Лютого 2021 13:45
не лінуйся і йди до лісу -там ягоди цілий рік і безкоштовні! а на вокзалі в центрі міста нема чого срач розводити!
скептик до ? Показати IP 24 Лютого 2021 13:53
ти біля свого житла порядок наведи
Лучанин до ? Показати IP 26 Лютого 2021 01:02
"ягоди цілий рік і безкоштовні" - ви певно реальність із казкою Дванадцять місяців переплутали...
Житель Привокзальног Показати IP 24 Лютого 2021 13:47
Не симпатична ситуація, не чесно так. О. Башкаленко, не треба кидати так лучан ,Тут живуть теж люди , велика частина сімей військових, як і ваша родина. А як же з честю і совістю ???
Лучанин Показати IP 24 Лютого 2021 14:38
Є елементарна управа на Башкаленка ! Зініціюйте знос торгових кіосків, які як прищі, стоять незаконно зліва перед залізничним вокзалом ! Завтра Смоленг разом з Башкаленком з самого ранку будуть перед порогом міської ради ! І питання буде вирішено !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus