USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Саакашвілі грав у теніс в палаці Ківалова, він - проти «самосуду» автомайданівців

31 Серпня 2015 19:47
Глава Одеської ОДА Михаїл Саакашвілі зіграв у теніс на корті у палаці Міжнародного гуманітарного університету, що належить народному депутату Сергію Ківалову. Його, як відомо, зайняли автомайданівці.

Він заявив, що територію палацу відкрили на їх категоричну вимогу. Однак, зауважимо, попередньо ініціативу надати громаді доступ до території взяли на себе самі активісти.

"Сьогодні зранку пограв у теніс у дворі палацу Ківалова, територію перед яким, 48 годин тому, відкрили для всіх громадян Одеси на нашу категоричну вимогу. Хороший корт і запрошую туди всіх одеситів", - написав Саакашвілі у своєму Facebook.

Водночас Саакашвілі заявив, що "категорично проти, щоб громадяни займалися самосудом і вдиралися всередину приміщень".

Нагадаємо, одеські автомайданівці зайняли Будинок прийомів Міжнародного Гуманітарного Університету, який більш відомий одеситам як "замок Гаррі Поттера" або один із будинків народного депутата Сергія Ківалова.

Активісти знесли ворота, встановили на території "замку" прапор України і символіку Автомайдану. Вони проникли в будівлю і фотографувалися з розкішними предметами інтер'єру, зокрема знаменитим золотим диваном і портретами Ківалова.

Найбільше користувачів Інтернету вразив портрет Ківалова, обвішаний медалями, який за стилем виконання дуже нагадує портрет екс-генпрокурора часів Януковича Віктора Пшонки. Українці з іронією вже назвали одіозного нардепа "Наполеоном".
Зауважимо, Сергій Ківалов - колишній член Партії регіонів, а нині - позафракційний народний депутат, обраний по округу №135 в Одесі.

Свого часу, екс-голова Одеської обласної державної адміністрації, засновник Фонду “Новий Луцьк” Ігор Палиця побажав своєму наступнику на посаді Михайлу Саакашвілі завершити розпочату ним справу і посадити у в'язницю Сергія Ківалова.

Попередньо, в березні 2015 року, Ігор Палиця дав свідчення в Генпрокуратурі у справі, відкритій згідно з його заявою, проти депутата Сергія Ківалова. Екс-губернатор написав свою заяву в ГПУ ще в серпні 2014 року, звинувативши Ківалова в сепаратизмі за статтю в тижневику "2000" під назвою "Пора готовить Конституцию для Одесчины". Крім того, він просив ГПУ провести перевірку дій Ківалова щодо можливого фінансування сепаратизму.

У серпні 2014 року, Ігор Палиця також звертав увагу на зв'язок між Ківаловим і засудженим за сепаратизм Антоном Давидченком, який, нібито, був задіяний у передвиборному штабі Ківалова на виборах у 2012 році, - йдеться на сторінках Цензор.нет.

Що стосується палацу Ківалова, то автомайданівці нагадали, великий багатоповерховий будинок "зі своїм тенісним кортом, сауною, причалом і яхтами" оформлений як один з корпусів Міжнародного Гуманітарного Університету, хоча насправді ним не є.

"Побудований він прямо на березі Чорного моря, чим порушує українське законодавство, адже паркан навколо будинку, перекриває вільний доступ до моря", - заявили активісти.

Варто зауважити, організацію нападу автомайданівців на резиденцію Ківалова вже закидають Ігорю Палиці. Мовляв, таким чином він продемонстрував губернатору Саакашвілі, що вплив Ігоря Коломойського в Одесі - більш, ніж достатній. Утім такі закиди лишаються виключно припущеннями ЗМІ та проявом популізму зацікавлених осіб, - пишуть у мережі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
одессит Показати IP 31 Серпня 2015 20:23
ну что прицепились к Кивалову? Вы посмотрите сколько мрази типа Гордиенко и К занимаются бесспределом в Одессе -избивают издеваются над людьми-вы называете это порядочностью.
Анонім до одессит Показати IP 31 Серпня 2015 21:38
Просто новой мрази хочется жить, как старой. Но "культурные" способы грабежа закончились. Вот и маємо те, що маємо.
Анонім Показати IP 31 Серпня 2015 20:38
Ківалов - скот. Міша Сакашвілі - такий самий.
віто до Анонім Показати IP 1 Вересня 2015 18:13
третім будеш?
123 Показати IP 31 Серпня 2015 21:20
Подожди, мандарин. Прийдет и твое время!
456 Показати IP 31 Серпня 2015 22:29
ще й Палицю приплели. ВН отримує гонорар за підтримку
люстратор Показати IP 1 Вересня 2015 11:09
ЗАБОР ЗРІЗАТИ, кІВАЛОВА ЗГ**ЛТУ**ТИ І ПРЕЗИДЕНТА ПОРОШЕНКО НА СУД НАРОДНИЙ.
Дмитрий Показати IP 13 Листопада 2015 19:20
Не могу Понять что всем так завидно как живет Кивалов? Заработойте и вы как Кивалов иживете точно так если конечно у вас хватит ума а абсуждать Кивалого за его спиной это просто человеческое безкультурия
Татьяна до Дмитрий Показати IP 8 Грудня 2015 11:05
А ну-ка просветите, где такая "честная работа с проФФессорскими ставками" ? Впрочем, могу понять, читая ваше произведение...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus