USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Саакашвілі повернеться до Грузії?

25 Квітня 2016 22:01
Екс-президент Грузії Міхеіл Саакашвілі вважає, що його колишня партія "Єдиного національного руху" переможе на парламентських виборах 2016 року в Грузії, після чого він обіцяє приїхати в країну, повідомляє УНН з посиланням на "Грузія онлайн".

При цьому він зазначив, що не має посадових амбіцій в Грузії і готовий нібито допомогти переможцям на виборах в продовженні реформ.

"Є дві сили - одна пов'язана з Бідзіною Іванішвілі, інша - зі мною. Немає нічого третього на даному етапі. Це покладає на мене особливу відповідальність, і повторю ще раз, як я не прагну до посади в Україні, ні до чого не прагну сьогодні в Грузії. Моє завдання полягає в тому (якщо вже так склалося, що або російський олігарх, або те, з чим пов'язаний я), щоб я був набагато краще, ніж будь-коли", - перконував Саакашвілі.

Можливо, губернатора Одеської області підштовхнуло до повернення на батьківщину розуміння, що на Банковій усвідомили: грузинська команда реформаторів вочевидь створює більше шуму, аніж приносить користі владі. Адже ще кілька тижнів тому Саакашвілі активно будував кар'єру в Україні. В столиці заговорили про те, що так званого грузинського десанту планують поступово позбутися.

Нагадаємо, два місяці тому у Чернівцях розпочався агітаційний тур "Руху за очищення" за участю Міхеїла Саакашвілі, який експерти називають початком передвиборчої кампанії. В рамках туру губернатор Одеської області планував приїхати і до Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скатертью Показати IP 25 Квітня 2016 22:32
хай валить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus