USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Саакашвілі приїхав на святкування у Польщу

4 Серпня 2017 23:40
Міхеїл Саакашвілі, якому указом президента Петра Порошенка припинене українське громадянство, взяв участь в урочистостях з нагоди 73-річчя Варшавського повстання проти нацизму.

Під час виступу 4 серпня на церемонії у Варшаві він подякував полякам і Польщі за внесок у «боротьбу України і Грузії проти російського агресора», пише Радіо Свобода.

«Так само, як і Польщі зіштовхнулася з дилемою бути чи не бути, Україна і Грузія також зіштовхнулися з цим питанням через ту ж причину, залишитися чи не залишатися їм на мапі світу», – заявив Саакашвілі, додавши, що Україна і Грузія йдуть дорогою, яку Польща проклала в 1944 році.

«Польща є символом свободи у цій частині Європи і прикладом для України, Грузії та інших народів у регіоні», – наголосив він.

Міхеїл Саакашвілі прибув до Варшави зі США. Це стало його першою поїздкою з часу, як 26 липня президент Петро Порошенко припинив для нього українське громадянство.

Саакашвілі назвав указ Порошенка незаконним, метою якого є усунення його з української політичної арени. До слова, більшість респондентів в опитуванні, проведеному Інформаційним агентством Волинські Новини, вважають, що позбавлення Саакашвілі громадянства Порошенко усуває ймовірного конкурента.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
порада Показати IP 5 Серпня 2017 09:57
Та їдь вже додому в Грузію, бомж міжнародний.
володя згоранський Показати IP 6 Серпня 2017 04:02
Михо! Розкажи байки ще полякам .....вони тоби повирять чк чергови барани и дадуть упрвляти повитом! Ти там им сказки порозказуй а то в Украини вид тебе втомились! Болтун! Язиком болтать не лопатою бульбу копати)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus