USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Позбавлення Саакашвілі громадянства: Порошенко усуває конкурентів, – опитування

3 Серпня 2017 12:31
Читачі Інформаційного агентства Волинські Новини взяли участь в опитуванні щодо резонансного позбавлення громадянства Петром Порошенком екс-президента Грузії Міхеїла Саакашвілі.

Нагадаємо, 26 липня Петро Порошенко підписав указ про позбавлення громадянства екс-президента Грузії Міхеїла Саакашвілі. У відповідь він звинуватив Порошенка у тому, що той вирішив позбавити його громадянства «крадькома» і заявив, що не віддасть український паспорт.

Зважаючи на чималий резонанс у суспільстві, ІА Волинські Новини провело опитування серед читачів.

На запитання «Чому Саакашвілі позбавили громадянства?» відповіли 2273 користувачі станом на 3 серпня.

Більшість з них, 41.14% (935), вважають, що Президент уже готується до виборів і усуває ймовірного конкурента.

580 людей (25.52%) переконані, що позбавлення Саакашвілі громадянства – це помста за критику Порошенка та його блоку.

Також майже 11% (249) читачів гадають, що таке рішення Президента пов’язане з вимогами «грузинських друзів». Нагадаємо, раніше Саакашвілі не могли екстрадитувати в Грузію лише через те, що він був громадянином України. Тепер, зі слів Генпрокурора Юрія Луценка, якщо Грузія повторно звернеться з запитом, то екс-президента відправлять на батьківщину.

На думку 7.66% (174 користувачів), колишні однокурсники остаточно посварилися, їхні бачення розійшлися. Проте 154 людини (6.78%) вважають, що вони, навпаки, домовилися.

Окрім того, 5.24% (119) читачів думають, що Президент визнав свою помилку з поспішним присвоєнням Саакашвілі громадянства, а ще 2.73% (62)переконані, що Порошенку просто набридли іноземці-реформатори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вася Показати IP 3 Серпня 2017 13:18
Значить треба усунути і Порошенка, щоб той бандюк шоколадний знов до влади не дорвався!
Порохобот Показати IP 3 Серпня 2017 13:32
Стаття 103. Президент України обирається громадянами України на основі загального, рівного і прямого виборчого права шляхом таємного голосування строком на п'ять років. Президентом України може бути обраний громадянин України, який досяг тридцяти п'яти років, має право голосу, проживає в Україні протягом десяти останніх перед днем виборів років та володіє державною мовою. Запитання до читачів згідно статті 103 Конституції України чи може Міхо стати президентом? P.S. Статтю Конституції читаємо уважно.
володя згоранський Показати IP 3 Серпня 2017 14:01
Михо! Вали в Грузию! Тебе там чекають! Ти тут всим надойв! Пеця Липецький-Рошен, наш резидент правильно зробив, що викинув Михо! Михо! Вали швидше! Ти можеш тильки грузинив наклоняти в пози а з украинцями це не пройде!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus