USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Саакашвілі закликав Порошенка піти у відставку

20 Грудня 2017 09:38
Лідер "Руху нових сил" Міхеїл Саакашвілі звернувся до президента Петра Порошенка із закликом добровільно скласти повноваження.

Про це він заявив у відеозверненні, опублікованому на сторінці політика у Facebook у вівторок, 19 грудня.

"Зізнайтеся собі та народу, що ви та ваші соратники не здатні та не хочете міняти Україну на краще. Ваша добровільна відставка – це майже останній шанс подолати політичну кризу, що інакше буде тільки поглиблюватися. Президент, який добровільно пішов у відставку, схиливши голову перед волею народу, може розраховувати на пом’якшення покарання і помилування", – наголосив Саакашвілі.
"Ваша головна загроза і ворог – ваша нескінченна жадібність, з якою не буде миритися народ України. Якщо ви протягнете до кінця свого президентського строку, ви зробите ще більшу кількість помилок і злочинів. Не забувайте, що вже давно не 1998 рік, коли ви прийшли в політику разом з Медведчуком і Кучмою. Тоді мало кого цікавило, звідки ви взяли свої капітали та чим конкретно ви займалися", – підкреслив екс-президент Грузії.

Також Саакашвілі прокоментував оприлюднення листа до Порошенка.

"У листі я пропонував вам разом шукати шляхи вирішення конфлікту. Але замість цього ви опублікували мою особисту записку до вас. Я не проти. У ній немає нічого такого, щоб я хотів приховати. Але цим самим ви показали, що у Вас немає честі", – додав лідер "Руху нових сил".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
тиць-здиць Показати IP 20 Грудня 2017 11:19
при всій повазі, цей кацо, реально задовбав. треба знайти спосіб вицофати його з України подалі на мороз
К.лучанин до тиць-здиць Показати IP 20 Грудня 2017 13:06
Цей "кацо" , за твоїм безпардонним висловом ПРАВИЙ на 100%!!! Я його підтримую у його вимогах: ВІДСТАВКА ПОРОШЕНКА, оцього ЖАДІБНОГО баригу , олігарха. При його президенству УКРАЇНА летить у прірву. Що, не розумієш ситуаціїї яка є в УКраїні? Олігарх не може боротись із корупцією, тобто боротись із самим собою! У ЄС це розуміють дуже добре і США теж поставили вимоги ПОРОШЕНКУ ! Рукопотискання ПОРОШЕНКУ у ЄС може закінчитись. Та і без у ЄВРОПУ теж стане під питанням. А ти , шановний, тролиш тут ДУРНЮ всяку.. Ну , це твої особисті проблеми. Чим швидше ПОРОШЕНКО піде у відставку ( чи його достроково знімуть), тим краще для УКРАЇНИ. Його ким замінити.
тиць-здиць до К.лучанин Показати IP 20 Грудня 2017 15:01
ну ви, шановний, на всі сто маєте рацію. чим швидше, тим краще. - президент веде нас у прірву. але, погодьтесь, кацо таки задовбав. так владу не міняють
К.лучанин до тиць-здиць Показати IP 20 Грудня 2017 18:03
Ну ми ж з вами не можемо сидіти склавши руки і чекати манни небесної від цієї злочинної влади. Вона розвалює країну, для молоді немає перспективи! Я вже за себе не боюсь бо своє відпрацював. Те ,що вони чинять з українцями - ЦЕ Є ГЕНОЦИД НАЦІЇ! Я не перебільшую. Чиновниця із апарату екс Президента США Б.Обами, вперше відкрито заявила ,що влада України при всіх ПРезидентах України тільки те й робила , що грабила свій народ. Ми ж самі це добре знаємо. А Саакашвілі, хоч він є ГРУЗИН, але він більший українець ніж будь хто( я не хочу образити інших). Це заслуговує на шану до нього, при всіх його помилках.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus