USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сальмонельоз підтвердили вже у сімох волинян

24 Липня 2009 09:54

Наразі на Волині шпиталізовано уже 36 людей, які отруїлися на весіллі в селі Рудка-Козинська Рожищенського району. Про це 24 липня повідомляють «Волинські Новини».
Як розповів головний лікар санепідстанції Рожищенського району Микола Демидюк, кількість потерпілих із попереднім діагнозом сальмонельоз, котрі перебувають у лікарнях, досягла 36 осіб, із них четверо – діти до п’ятнадцяти років. За словами пана Демидюка, 31 людина шпиталізована до інфекційного відділення рожищенської лікарні, ще п’ятеро – до обласної інфекційної лікарні в Луцьку.
Але сьогодні, 24 липня, станом на 09.30 уже підтверджено діагноз сальмонельоз у сімох осіб, – додав Микола Демидюк.
Довідково:
19 липня, до рожищенської лікарні поступили перші шість хворих із підвищеної температурою. Як з’ясувалося, вони отруїлися на весіллі. Як розповіла головний лікар обласної санепідстанції Наталія Янко, весілля святкували у селі Рудка Козинська Рожищенського району.
20 липня станом на 18.00 в лікарні перебувала вже 21 особа.
Усього на весіллі у Рудці-Козинській святкували 150 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus