USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Самооборона на Волині не допустить структур-«самозванців»

28 Лютого 2014 18:18
Структури, які прагнуть називатися Самообороною, повинні вже сьогодні визначитися щодо своєї ідентифікації.

Про це йшлося під час прес-конференції керівників Волинського представництва Самооборони Майдану, що відбулася 28 лютого у Луцьку.

Про ідентифікацію Самооборони у регіонах розповів керівник бойової референтури Волинського представництва Самооборони Майдану Андрій Омельчук. З його слів, відповідно до наказу керівника організації Андрія Парубія, визначена структура та підпорядкованість усіх загонів Самооборони в Україні. Наразі зареєстроване волинське представництво Самооборони, яке координує діяльність зі Штабом у Києві.

«В районах, містах, селищах області створюються відповідні структури, тому ми дали час до 28 лютого, щоб вони визначилися, чи вони будуть Самообороною Майдану. Ті структури, які створюються на місцях, ідентифікують себе як Самооборона Майдану і під цією вивіскою не завжди діють відповідно до того, як мала б поводитися Самооборона», - повідомив Андрій Омельчук.

З його слів, відтепер Самооборона Майдану вживатиме усі доступні можливості, щоб жодна організована структура, яка не внесена у списки підпорядкованості, не ініціювала себе із Самообороною Майдану. Про «самозванців» інформуватимуть громаду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
політолог Показати IP 28 Лютого 2014 18:28
Цей Парубій ще не таке вчверить в країні! Це будуть справжні карательні загони, мережа стукачів, доносчиків, а такої швалі повно у суспільстві, а дуже багато таких зараз до будівлі ОДА ходить "на прийоми"! Вони повністю будуть контролювати регіони і плювати будуть на міліцію, прокуратуру... Щось Парубію не сподобається - буде команда і... або з регіонів будуть "докладати" і по команді "з верху" знищувати! І це тільки початок зародження фашистської системи і якщо керівник РНБО таким займається - уявляєте що буде творитись? Ото помайданили, тепер всі на ланцюгу будуть ходити, а прикриватись будуть гаслами, що це контроль громади над владою. будуть створені умови, що працівники звідти взагалі втечуть, а понабирають "своїх"! Це тільки глупа людина може не помітити!!! Жах, що чекає на Україну... Демократія епрст...:(
Самооборона Показати IP 28 Лютого 2014 18:40
А хто такий цей Омельчук? Наскільки мені відомо безробітний адвокат?
Лучанин до Самооборона Показати IP 28 Лютого 2014 19:13
ТАК.
Юрист до Лучанин Показати IP 1 Березня 2014 12:17
Це б*дло рідкісної породи..... нещасне дитя БТІ.... яке некультурне.... вульгарна маріонетка, та залізло тепе в адвокатуру... наробило там як кіт га глині... не розбере простіших речей 1 курсу цивільного права!!! Самовпевний пихатий піжон!!!!
До до Самооборона Показати IP 28 Лютого 2014 19:17
От такі і лізуть, використовують момент, коли нічого раніше не робили, то думають зараз на безладі чогось досягнути. Ганьба таким!!!
Микола з Луцька до Самооборона Показати IP 1 Березня 2014 12:29
коментар було видалено
Глсть Показати IP 28 Лютого 2014 18:44
Все нормально буде, красти менше будете.А ще віддайте все народові,що накрали.І тоді буде справедилвість.Молодці наші хлопці.Це повинно було статися,бо вже терпень і гнів народний не має меж
Ігор Г. до Глсть Показати IP 28 Лютого 2014 19:07
ти не Глсть ти глист напевно помилився
читачка до Глсть Показати IP 1 Березня 2014 10:05
ваш псевдонім про вас повністю все пояснює
Янукович Показати IP 28 Лютого 2014 18:50
Янукович, вернись.... На кого ти нас залишив....
Українець Показати IP 28 Лютого 2014 18:51
А чого в нього окуляри круглі , в нач.штаба квадратні. 1.Варіант хтось самозванець 2 Варіант то як у військовиж зірочки
Бульба Показати IP 28 Лютого 2014 19:59
Устранение хаоса в головах здравомыслящих "КАСКАД" - Волынская область, ЛУЦК!!! - http://vk.com/kaskad_lutsk
хлопцям Показати IP 2 Березня 2014 20:57
Скидайте вже камуфляжі - пора будувати країну, а не майданити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus