USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Samsung презентувала мобільний телефон на сонячній батареї

17 Лютого 2009 16:41
Компанія Samsung представила перший у світі, як вона стверджує, мобільний телефон на сонячних батареях. Про це 16 лютого повідомляють «Волинські Новини».
Панель сонячної батареї, прикріпленої до задньої стінки акумулятора апарата, що отримав назву Blue Earth, виробляє достатньо енергії для підзарядки, заявили розробники. А десятихвилинна сонячна підзарядка забезпечує розмову протягом трьох хвилин.
Як інформує Кореспондент, іншою перевагою нової розробки південнокорейської компанії її представники вважають те, що він виготовлений з утилізованого пластику, сировиною для якого послужили використані ємності та пляшки для води.
За їхніми словами, це дозволяє скоротити шкідливі викиди вуглекислого газу в атмосферу і заощадити електроенергію в процесі виробництва.
Ще одним претендентом на звання першого в світі мобільника на стільникових батареях аналітики назвали розробку іншої південнокорейської компанії – LG. Вона, за твердженням видання UnwiredView.com, також буде представлена на Всесвітньому мобільному конгресі в Барселоні.
Раніше повідомлялося, що на міжнародній виставці мобільних технологій Mobile World Congress компанією Acer буде представлений її перший смартфон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus